Lifestyle|24.10.2020 15:23

Γιώργος Καράβας: Η τηλεοπτική πρόταση που έχει δεχθεί η σύζυγός του και οι γυμνές φωτογραφίες

Newsroom

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η αποχώρηση της Ελενας Χριστοπούλου από το «GNTM», η παραγωγή του ριάλιτι μόδας και το Star άρχισαν να αναζητούν το πρόσωπο που θα την αντικαταστήσει. Οι συζητήσεις με τον Γιώργο Καράβα ξεκίνησαν πολύ νωρίς, ενώ και η τελική συμφωνία έκλεισε σχετικά γρήγορα.

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αθήνα το 1982, ο Γιώργος Καράβας δεν ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο όπως πιστεύουν πολλοί, αλλά ως γυμναστής, ενώ στη συνέχεια ασχολήθηκε για λίγο και με την αθλητική δημοσιογραφία. Ξεκίνησε το μόντελινγκ από πολύ μικρή ηλικία και σύντομα ήρθε η πρώτη μεγάλη δουλειά στο εξωτερικό για τον οίκο Zegna, ενώ παράλληλα έκανε και ένα πέρασμα από μια ταινία μικρού μήκους αυστραλιανής παραγωγής.

T

Καθιερώθηκε διεθνώς στον χώρο της μόδας το 2012 με τη συνεργασία του με τον κορυφαίο γαλλικό οίκο ειδών πολυτελείας Hermes. Εγινε το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του, ενώ μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Ελληνας μοντέλο συνεργάστηκε με την Hermes έξι φορές ακόμη. Ηταν φυσικό η συγκεκριμένη συνεργασία να τον οδηγήσει σε μια επιτυχημένη «κούρσα» στην παγκόσμια λεωφόρο της μόδας. Tom Ford, Giorgio Armani, Roberto Cavalli, Jean Paul Gaultier, Vivienne Westwood, S. Oliver, Rocco Barocco, Cerruti, Burberry είναι μερικά από το κορυφαία brands με τα οποία έχει συνεργαστεί, ενώ το πρόσωπό του έχει κοσμίσει εξώφυλλα και editorial μόδας κορυφαίων ανδρικών περιοδικών, όπως το L’Uomo Vogue, το GQ και το L’Officiel Homme.

Μπαμπάς από μικρός

Το 2012 δεν ήταν ορόσημο μόνο για την επαγγελματική ζωή του νέου μέντορα του «GNTM» αλλά και για την προσωπική. Παντρεύτηκε την πανέμορφη σύζυγό του Ραφαέλα και σήμερα έχουν αποκτήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια με δύο παιδιά. Τον επτάχρονο Φίλιππο και την πεντάχρονη Καλλιόπη. «Με τη Ραφαέλα γνωριστήκαμε σε ένα μαγαζί. Την είδα και πήγα και της μίλησα.

Hταν κεραυνοβόλος έρωτας. Η Ραφαέλα είναι ένα εξαιρετικό παιδί, μια εξαιρετική σύζυγος και ουσιαστικά ο άνθρωπος που με στηρίζει. Μεγαλώνει τρία παιδιά, δεν μεγαλώνει δύο. Το δυσκολότερο απ’ όλα είμαι εγώ» είχε αναφέρει ο Γιώργος Καράβας σε παλαιότερη συνέντευξή του στο «Happy Day» και στον Κώστα Φραγκολιά, με τον οποίο γνωρίζονται καλά από την εποχή που και το μέλος της παρέας της πρωινής εκπομπής του Alpha έκανε καριέρα στο εξωτερικό.

T

Η τηλεοπτική πρόταση που έχει δεχθεί η σύζυγός του

Ο Γιώργος Καράβας μίλησε στην εκπομπή «Έλα, χαμογέλα» για την «έπαρση» που έχουν κάποιοι παίκτες του GNTM. αλλά και για τη δυσκολία του να προβλέψει αν ο νικητής θα είναι αγόρι ή κορίτσι. Παράλληλα, δεν δίστασε ν' αποκαλύψει ότι διάφοροι χρήστες των social media του στέλνουν γυμνές φωτογραφίες. «Μου στέλνουν γυμνές φωτογραφίες, δεν θα σου πω ψέματα! Η Ραφαέλα, τις ξέρει, τις βλέπει και η ίδια…».

Μετά το τέλος του βίντεο, ο δημοσιογράφος του OPEN, Γρηγόρης Μπάκας, αποκάλυψε ότι η σύζυγος του Γιώργου Καράβα έχει δεχθεί ήδη μια τηλεοπτική πρόταση, ενώ την έχουν πλησιάσει και αρκετές διαφημιστικές εταιρίες για να γίνει το κεντρικό πρόσωπο τους. «Η Ραφαέλα γνωρίζω εγώ προσωπικά, ότι έχει δεχτεί πρόταση από τηλεοπτικό κανάλι για να κάνει εκπομπή, αλλά μέχρι εδώ μία άνω τελεία. Επίσης, πάρα πολλές διαφημιστικές εταιρείες την έχουν προσεγγίσει για να είναι το νέο big thing η Ραφαέλα».

μοντέλοΓιώργος ΚαράβαςGNTM