Lifestyle|25.10.2020 12:56

Τάσος Τρύφωνος: Το περιστατικό με τον παίκτη που παρεξηγήθηκε και έφυγε από τον «Αδύναμο Κρίκο»

Newsroom

Ο Τάσος Τρύφωνος μίλησε στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» για τον «Αδύναμο Κρίκο», ένα τηλεπαιχνίδι που έχει προκαλέσει έντονη αίσθηση με τις ατάκες που ακούγονται σε αυτό. «Ξεκίνησε το 2017. Το ΡΙΚ αποφάσισε ότι ήθελε ένα τέτοιο φορμάτ για lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Κατέληξαν στον “Αδύναμο Κρίκο”. Με πήραν τηλέφωνο επειδή με άκουγαν στο ραδιόφωνο και είχα το αυστηρό ύφος και τους άρεσε. Ήρθαν και οι Άγγλοι από το BBC και είπαν "μας κάνει" κι έτσι ξεκίνησε.

Εκεί με έπιασε το άγχος, η αγωνία γιατί επρόκειτο για ένα εμβληματικό παιχνίδι που έγραψε ιστορία με την Έλενα Ακρίτα κι έτσι την πήρα τηλέφωνο. Της λέω μου πρότειναν να κάνω τον “Αδύναμο Κρίκο”. Έκανε παύση. Μου λέει είναι δύσκολο. Της λέω για αυτό σε πήρα. Είναι δύσκολο για τον παρουσιαστή, τα γυρίσματα. Πραγματικά, είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Μου είπε: "δεν πρέπει να πέσεις στην παγίδα να μιμηθείς την Εγγλέζα ή εμένα. Να βρεις τα δικά σου πατήματα, να το κάνεις δικό σου" και εκείνη την ώρα πραγματικά με ξεκλείδωσε» αποκάλυψε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ.

Στη συνέχεια, ο Τάσος Τρύφωνος αποκάλυψε ένα περιστατικό από τον «Αδύναμο Κρίκο» που συνέβη με έναν παίκτη στην Κύπρο. «Μια φορά στην Κύπρο είχε θυμώσει ένας παίκτης, παρεξηγήθηκε κι έφυγε. Το παιχνίδι πολλές φορές έχει επιλογές σε μια ερώτηση. Και σε αυτόν δεν έπεφταν επιλογές και θεώρησε ότι το έκανα εγώ επίτηδες, ενώ εγώ εκείνη την ώρα βλέπω τις ερωτήσεις στην οθόνη μου. Του το εξήγησε η παραγωγή, του το εξήγησα κι εγώ, αλλά δεν το καταλάβαινε. Είχε έτσι μια θεωρία συνωμοσίας στο μυαλό του κι έφυγε, πήγε στο καλό». 

Αδύναμος ΚρίκοςΤάσος Τρύφωνοςπαρουσιαστής