Lifestyle|26.10.2020 14:10

Πέτρος Φιλιππίδης: «Το μισογεμάτο θέατρο με πειράζει πριν και μετά την παράσταση»

Newsroom

Μία από τις πιο λαμπερές πρεμιέρες του φετινού θεατρικού και πολύ δύσκολου χειμώνα, ήταν αυτή του θεάτρου Μουσούρη στο έργο «Την Πέμπτη, κύριε Γκρην», όπου πρωταγωνιστούν ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος. «Την ώρα της παράστασης δεν με πειράζει το μισογεμάτο θέατρο. Πριν και μετά με ενοχλεί, με πειράζει. Δεν μου αρέσει. Καταλαβαίνω, βέβαια, ότι γίνεται για πολύ συγκεκριμένους λόγους» δήλωσε ο Πέτρος Φιλιππίδης στις κάμερες μετά το τέλος της πρεμιέρας του. 

«Έχω να μιλήσω στις κάμερες μετά από τέσσερα χρόνια. Το έχω επιλέξει αυτό γιατί δεν έχω τίποτα να πω» συμπλήρωσε ο ταλαντούχος ηθοποιός. Παράλληλα με το θέατρο, ο Πέτρος Φιλιππίδης πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» που προβάλλεται καθημερινά στην ΕΡΤ1. «Έπειτα από δέκα χρόνια είμαι στην τηλεόραση. Δεν είχε υπάρξει κάτι ενδιαφέρον μέχρι να βρεθεί ο Πλάτανος, που όπως είδατε είναι μία πάρα πολύ καλή σειρά και αυτό με ενδιαφέρει περισσότερο» τόνισε. 

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Δεν είναι εύκολο να σταθείς δίπλα στον Πέτρο Φιλιππίδη»

Επίσης, στις κάμερες μίλησε και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο οποίος για δεύτερη χρονιά πρωταγωνιστεί στις «Άγριες Μέλισσες». Ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε με τα πιο όμορφα και γλυκά λόγια για τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη. «Είναι μία σπουδαία συνεργασία για μένα αυτή. Νιώθω πολύ ευγνώμων. Η Μάρία (Κίτσου) με το που διάβασε το έργο μου είπε ότι είναι κάτι συγκλονιστικό. Είναι δώρο. Χαίρομαι που στέκομαι στο ύψος του έργου και του Πέτρου γιατί είναι ένας ηθοποιός με διαχρονική πορεία. Αλωνίζει τη σκηνή. Δεν είναι εύκολο να σταθείς δίπλα του, αλλά είναι μαγικό. Εισπράττω την αγάπη του κόσμου στο ζενίθ. Το απολαμβάνω». 

Πέτρος ΦιλιππίδηςΆγριες μέλισσεςπρεμιέραΔημήτρης Γκοτσόπουλος