Lifestyle|29.10.2020 10:22

Θετική στον κορoνοϊό η Κλόε Καρντάσιαν: «Ημικρανίες, έντονος βήχας και εμετός»

Newsroom

Πριν από λίγο καιρό, η Κλόε Καρντάσιαν νόσησε από κορονοϊό και στο νέο τρέιλερ από το νέο επεισόδιο του «Keeping Up With the Kardashians», η Κιμ Καρντάσιαν και η Κρις Τζένερ εκφράζουν την ανησυχία τους για τον ιό. «Απλώς περιμένουμε με ανυπομονησία τα αποτελέσματα για την Κλόε, για να δούμε αν το έχει ή όχι» αναφέρει τρομαγμένη η διάσημη τηλεπερσόνα και σύζυγος του Κάνιε Γουέστ στην κάμερα της εκπομπής.

Στη συνέχεια του βίντεο, η εξουθενωμένη Κλόε Καρντάσιαν επιβεβαιώνει ότι είναι θετική στον COVID-19. «Μόλις ανακάλυψα ότι έχω κορονοϊό. Έχω απομονωθεί στο δωμάτιό μου. Θα είμαι μια χαρά, αλλά για δύο ημέρες ήμουν πολύ άσχημα» είπε αρχικά η ίδια. «Υποφέρω, γενικά, από ημικρανίες, αλλά αυτός ήταν ο πιο τρελός πονοκέφαλος που έχω ζήσει. Δεν θα έλεγα ότι ήταν ημικρανία. Ο βήχας, το στήθος μου έκαιγε όταν έβηχα» πρόσθεσε. 

Ευτυχώς, η Κλόε Καρντάσιαν έχει πλέον αναρρώσει, αφού πριν λίγες ημέρες βρέθηκε μαζί με 50 άτομα στο exclusive πάρτι γενεθλίων που διοργάνωσε η Κιμ Καρντάσιαν στην Ταϊτή για τα 40α γενέθλιά της. Στο πάρτι ακολουθήθηκαν πρωτόκολλα ασφαλείας, καθώς όπως αναφέρουν πληροφορίες του TMZ, όλοι οι καλεσμένοι τέθηκαν σε καραντίνα για δύο εβδομάδες πριν φτάσουν στο νησί προκειμένου να διασφαλίσουν ότι είναι υγιείς, ενώ ο καθένας είχε τη δική του βίλα, όπου διέμενε.

Κιμ ΚαρντάσιανΚλόε Καρντάσιανκορoνοϊόςπανδημίασυμπτώματα