Lifestyle|29.10.2020 12:00

Απόστολος Καμιτσάκης: Στην οικογένειά μου περάσαμε δύσκολα, δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις 7 παιδιά

Newsroom

Ο Απόστολος Καμιτσάκης, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στο «Καφέ της Χαράς» του ΑΝΤ1, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» για τη σχέση του με τα αδέλφια του και τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, ενώ εξηγεί πως δεν το «έχει με το lifestyle».

«Μου λείπει η οικογένειά μου, αλλά θέλω να έχω τον χώρο μου. Δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις με άλλα έξι παιδιά. Έχω πέντε αδελφές και έναν αδελφό. Στην οικογένειά μου περάσαμε δύσκολα. Βέβαια, τώρα που μεγάλωσα, η ζωή ανταμείβει και μου αρέσει που έχω πολλά αδέλφια. Όσες φορές ήθελα βοήθεια, οι αδελφές ήταν εκεί και με στήριξαν. Οι αδελφές μου το πρώτο πράγμα που θα κάνουν όταν έρθουν στο σπίτι μου είναι να μου μαγειρέψουν. Η μητέρα μου είναι μεγάλη ηρωίδα. Μεγάλωσε επτά παιδιά. Ο πατέρας μου δούλευε ως οδοκαθαριστής στον δήμο Τριανδρίας» αποκάλυψε ο ταλαντούχος ηθοποιός. 

Για τον ρόλο του στο «Καφέ της Χαράς», ο Απόστολος Καμιτσάκης δήλωσε: «Ο "Δημήτριος" φαινομενικά είναι καλό παιδί, αλλά κουβαλάει "δαίμονες". Η "Βάλια" είναι πολύ καλή φίλη με τον "Δημήτριο". Θα μπορούσε να τη δει ερωτικά, αλλά και αδελφικά».

ΑΝΤ1ηθοποιόςΑπόστολος ΚαμιτσάκηςΚαφέ της Χαράς