Lifestyle|31.12.2018 09:56

Θιλάν Μπλοντέ: Tο πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου 11 χρόνια μετά (pics)

Newsroom

Το 2007, η εξάχρονη τότε Θιλάν Μπλοντέ ονομάστηκε το «πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο». Έντεκα χρόνια μετά η Θιλάν βρίσκεται πάλι στην κορυφή, αυτή τη φορά της ετήσιας λίστας βραβείων του TC Candler για το 2018.

Τα βραβεία για τα 100 πιο όμορφα πρόσωπα ξεκίνησαν το 1990 και ήταν ιδέα του Βρετανού κριτικού κινηματογράφου, TC Candler. Το φετινό βίντεο αναγγελίας των νικητών να το έχουν δει πάνω από 2 εκατομμύρια άτομα μέσα σε μόλις 2 ημέρες.

Δείτε το βίντεο:

Η 17χρονη νικήτρια Θιλάν Μπλοντέ είναι κόρη του Γάλλου ποδοσφαιριστή Πάτρικ Μπλοντό και της πρώην ηθοποιού και νυν σχεδιάστριας μόδας Βερόνικα Λουμπρί. Ξεκίνησε δε το μόντελινγκ σε ηλικία 4 ετών και δούλεψε με τον Ζαν Πολ Γκοτιέ. 

T
T
T

Η Θιλάν κατέφυγε στο Instagram για να ευχαριστήσει τον διαγωνισμό για το βραβείο, παραδεχόμενη πως «δεν μπορούσε να το πιστέψει».

Αναρτώντας ένα κομμάτι από το βίντεο, έγραψε: «Δεν μπορώ να το πιστέψω, ευχαριστώ TC Candler και όλους όσους με ψήφισαν. Ποτέ δεν πίστευα ότι ήμουν νούμερο ένα! Είμαι ευγνώμων σε όλους σας, πραγματικά ελπίζω να έχετε υπέροχες διακοπές και να περάσετε ωραία Χριστούγεννα με την οικογένειά σας... τα καλύτερα σε όλους σας. Πολλή αγάπη».

T

Στη δεύτερη θέση η τραγουδίστρια Chou Tzu-yu από την Ταιβάν και στην τρίτη το μοντέλο από το Ισραήλ Yael Shelbia.

Ο ηθοποιός του «Game of Thrones» και σταρ του «Aquaman», Τζέισον Μομόα πήρε τον τίτλο του πιο γοητευτικού προσώπου για το 2018. 

Χόλιγουντδιαγωνισμός