Lifestyle|02.11.2020 14:22

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Δεν χάρηκα καθόλου την εκπομπή μου στον Alpha, δεν ήμουν εγώ»

Newsroom

Η Αντελίνα Βαρθακούρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και μίλησε για τη λήξη της συνεργασίας της με τον Alpha και το τέλος του «Αντελίνα χτύπα το κουδούνι». «Δεν ερχόμουν δύο χρόνια γιατί έπρεπε να πάρω έγκριση. Σπάσαμε από κοινού το συμβόλαιο. Ήταν ένα ραντεβού πολύ γρήγορο, δύο λεπτών. Είναι κάποιοι άνθρωποι που είναι στον σταθμό και δεν υπήρχε η κατάλληλη χημεία» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Διαβάστε ακόμαΧάρης Βαρθακούρης: Στην Αντελίνα έχουν γίνει πάρα πολλές προτάσεις και ο Alpha τις απέρριπτε

«Την εκπομπή δεν την χάρηκα, γιατί δεν ήμουν εγώ. Δεν ήξερα τον τίτλο της εκπομπής, δεν ήξερα τι είναι και τι περιλαμβάνει. Όταν κάναμε τα γυρίσματα είδα κάτι που δεν ήμουν εγώ. Δεν συμφωνούσα με κάποια πράγματα, είμαι του πιο αυθόρμητου. Τα μαλλιά, το μακιγιάζ και τα ρούχα της εκπομπής ήταν επιλογή ενός ανθρώπου, τον οποίο σέβομαι. Όταν τον Μάιο χτυπήθηκα πάρα πολύ από τους δημοσιογράφους, δεν βγήκε κανείς να με στηρίξει από το κανάλι. Όταν είσαι ενεργός κάνεις και λάθη. Εμένα το πρόβλημά μου είναι να κάνω τα δικά μου λάθη. Όταν η καλή πρόθεση γίνεται εμμονή και δεν ακούς, εκεί νομίζω λίγο χάνεται. Η τηλεόραση είναι ομαδικό σπορ. Εγώ ενοχλούμαι όταν δεν θέλεις να ακούς» συμπλήρωσε η ίδια. 

Για την πρόταση που της έγινε να πάει στο πάνελ του «Happy Day», η Αντελίνα σχολίασε: «Δεν είχαμε συμφωνήσει, δεν είχαμε γράψει στο συμβόλαιο ότι θα πάω στο πάνελ κάποιας εκπομπής. Οπότε, πώς μου βάζεις έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζω να μου κάνει πρόταση για το "Happy Day"; Σε μία ομάδα πρέπει να υπάρχει και ο τερματοφύλακας και το σέντερ φορ. Αν με βάλεις σε κάτι που δεν ξέρω να κάνω θα κάνω κακό και στο κανάλι και στην εκπομπή και στην παρουσιάστρια».  

Στο τέλος της συνέντευξης, η Αντελίνα εξομολογήθηκε ότι θα ήθελε πολύ να κάνει μία εκπομπή με τον σύζυγό της, Χάρη Βαρθακούρη. «Μακάρι. Δεν φοβάμαι που είναι αυθόρμητος. Το αντίθετο μάλιστα. Αυτό είναι η επιτυχία. Γι' αυτό και το Globetrotters έκανε επιτυχία». Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά ανέφερε μια ατάκα στον αέρα που άφησε την καλεσμένη της με το στόμα ανοιχτό. «Μαζί μας θα είναι και αύριο η Αντελίνα, έχω να σας πω». 

Happy DayΣταματίνα ΤσιμτσιλήΑντελίνα ΒαρθακούρηAlpha TVΧάρης Βαρθακούρης