Lifestyle|05.11.2020 04:28

Big Brother - Παναγιώτης Βαρουξής: Ποτέ δεν ερωτεύτηκα τη Χριστίνα, ήρθε κοντά μου με στρατηγική

Newsroom

H αγωνία κορυφώθηκε στο live του «Big Brother» της Παρασκευής (30/10) καθώς όλοι περίμεναν την αποχώρηση από το σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού», καθώς προτεινόμενοι υπήρξαν κάποιοι από τους πιο δυνατούς παίκτες του ριάλιτι. Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η Σοφία Δανέζη και οι δίδυμοι Χρήστος και Παναγιώτης βγήκαν στον τάκο με τα προγνωστικά να θέλουν το κοινό να σώζει την Άννα Μαρία παρά τους καβγάδες μέσα στο σπίτι. 

Τελικά, ο παρουσιαστής Χάρης Βαρθακούρης ανακοίνωσε ότι από το σπίτι του Big Brother αποχωρεί ο Παναγιώτης Βαρουξής, ο ένας από τους δίδυμους παίκτες, ο οποίος συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το κοινό. Στο άκουσμα του αποτελέσματος ο Χρήστος Βαρουξής «πάγωσε» και τα δυο αδέρφια κοιτάχτηκαν με αμηχανία, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν δηλώσει πως αν έφευγε ο ένας από το σπίτι θα ακολουθούσε και ο άλλος. Αλλά δεν ακολούθησε!

Το μεσημέρι της Δευτέρας (2/11), ο Παναγιώτης Βαρουξής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Love it» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την πολυσυζητημένη σχέση του με τη Χριστίνα Ορφανίδου. «Τη Χριστίνα δεν την ερωτεύτηκα ποτέ. Ήμουν κοντά της γιατί μου άρεσε σαν γυναίκα και ήθελα να έχω ένα άτομο κοντά μου. Ποτέ δεν είχα πει τι να ψηφίσει. Λέει κάποια ψεματάκια. Δεν έχω πει σε κανέναν τι να ψηφίσει. Χρησιμοποιήθηκα από τη Χριστίνα. Με προσέγγισε για στρατηγικούς λόγους. Η Σοφία ήταν ο αρχηγός της ομάδας. Το σταμάτησα όταν είδα πως προσπαθούσε να με επηρεάζει για άλλα άτομα που είχα δίπλα μου» ανέφερε ο ίδιος.

Παράλληλα, ο Παναγιώτης Βαρουξής ανέφερε ότι στηρίζει τον αδελφό του και την Άννα Μαρία, ενώ στη συνέχεια πήγε να κάνει έκπληξη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. 

ΣΚΑΪαποχώρησηBig BrotherΧριστίνα Ορφανίδου