Lifestyle|06.11.2020 13:19

Κλόε Καρντάσιαν: 15,5 εκατ. δολάρια για το «παλάτι» της στο Λος Άντζελες

Newsroom

Αντίο είπε η Κλόε Καρντάσιαν στο «φτωχικό» αρχοντικό της στο Καλαμπάσας του Λος Άντζελες. Η σταρ του ριάλιτι «Keeping Up With the Kardashians» που πρόσφατα νόσησε από κορονοϊό, κατάφερε να πωλήσει το «μεγαθήριο» σπίτι της λαμβάνοντας 15,5 εκατομμύρια δολάρια - διπλασιάζοντας τα χρήματα που δαπάνησε για την αγορά του, καθώς το είχε αποκτήσει πριν από 6 χρόνια δίνοντας 7,2 εκατομμύρια δολάρια.

Ο μεσίτης της οικογένειας Tomer Fridman, είχε αναφέρει παλιότερα ότι το σπίτι «είναι μία πραγματική ιστορία για το Χόλιγουντ». «Αρχικά χτίστηκε από την πρώην σύζυγο ενός διάσημου κωμικού ηθοποιού και στη συνέχεια αγοράστηκε από έναν νεαρό ποπ σταρ, πριν καταλήξει σε μία αγαπημένη διασημότητα», είχε πει χωρίς να δίνει λεπτομέρειες.

Τον Μάρτιο του 2016, το σπίτι της Κλόε παρουσιάστηκε στο Architectural Digest μαζί με το σπίτι της αδελφής της Κόρτνεϊ, που βρίσκεται στον ίδιο δρόμο. Τότε η Κλοέ αποκάλυψε ότι αγόρασε το σπίτι από τον Τζάστιν Μπίμπερ το 2014, και τα αρχεία ιδιοκτησίας δείχνουν ότι ο Μπίμπερ είχε αγοράσει το σπίτι από την πρώην σύζυγο του Έντι Μέρφι, Νικόλ μετά το διαζύγιο του ζευγαριού.

Λος ΆντζελεςΚλόε Καρντάσιαν