Lifestyle|07.11.2020 14:44

Σωτήρης Κοντιζάς: Τι είπε για τον ερχομό του τρίτου παιδιού - Ποια θα είναι η νονά

Newsroom

Ο Σωτήρης Κοντιζάς απέκτησε με τη σύζυγό του, Δέσποινα, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 2.510 γραμμαρίων και έτσι ο γνωστός σεφ έγινε πατέρας για τρίτη φορά. «Δεύτερη κόρη, τρίτο παιδάκι, πέντε είμαστε πάμε για ομάδα basket. Όνομα για το μωρό δεν έχουμε βρει ακόμα, πονάει μην το κάνεις αυτό. Όλα πήγαν μια χαρά, περιμένουμε πως και πως να πάμε σπίτι. Όχι το δωμάτιο δεν το έχουμε βάψει ακόμη, πλέον δεν έχουμε αυτά τα άγχη, θα τα βρούμε όλα στην πορεία» δήλωσε ο κριτής του «MasterChef» στην κάμερα της εκπομπής «Έλα, Χαμογέλα». 

Μετά το τέλος του βίντεο, ο Γρηγόρης Μπάκας αποκάλυψε ότι το νέο μέλος της οικογένειας μοιάζει κυρίως στη μεγάλη κόρη του σεφ, Αριάννα, αλλά έχει και τα χρώματα του Κένζι. Επίσης, ο δημοσιογράφος του OPEN ανέφερε ότι η νονά του μωρού θα είναι η Δανάη Λουκάκη, η οποία συμμετέχει στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες». 

H Δανάη Λουκάκη, η οποία ήταν συγκάτοικος με τη σύντροφο του Σωτήρη Κοντιζά, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα, Χαμογέλα» και επιβεβαίωσε τις φήμες που τη θέλουν να βαπτίζει το τρίτο παιδί του γνωστού σεφ. «Κάτσε να πάνε όλα καλά, να περάσει και ο κορονοϊός, αλλά βουλωμένο γράμμα διαβάζεις! Όνομα δεν ξέρω ακόμα, πριν χρόνια είχα προτείνει κάτι ονόματα, αν τους άρεσε κάποιο τώρα δεν ξέρω».

Παράλληλα, η ταλαντούχα ηθοποιός ανέφερε ότι υπάρχει πρόθεση να γίνει το YFSF από τον ΑΝΤ1 στις αρχές του νέου έτους, ενώ για τις «Άγριες Μέλισσες» δήλωσε ότι «δεν διαβάζω πολύ παρακάτω το σενάριο για να μην ξέρω και να βγαίνω από τη δύσκολη θέση των spoilers».

Σωτήρης ΚοντιζάςπατέραςμωρόΔανάη Λουκάκη