Δημήτρης Μαχαίρας: Μετά τον πρώτο κύκλο του «Καφέ της Χαράς» έπαθα κατάθλιψη και πήγα σε ψυχίατρο
NewsroomΟ Δημήτρης Μαχαίρας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και δήλωσε πως το «Καφέ της Χαράς» ολοκληρώνεται φέτος και έδωσε spoiler για τις εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1.
«Συνεχίζουμε κανονικά τα γυρίσματα και με τα νέα μέτρα. Κάθε εβδομάδα κάνουμε τεστ για τον κορονοϊό. Το "Καφέ της Χαράς" θα ολοκληρωθεί φέτος. Ο Διονύσης παίζει ένα ρόλο – κλειδί στο γάμο και στην εγκυμοσύνη. Δεν ξέρει ακόμα ο Χάρης Ρώμας τη μεγάλη "σκανταλιά" που έχει κάνει ο Διονύσης» ανέφερε, αρχικά, ο ηθοποιός. «Ο Πάρης Σκαρτσολιάς είναι φαντάρος και θα απουσιάσει για κάποια επεισόδια. Η "σκανταλιά" που θα κάνω είναι ότι θα αντικαταστήσω τον Πάρη, μόνο αυτό μπορώ να πω» πρόσθεσε για την εξέλιξη του ρόλου του μέσα στη σειρά.
Επίσης, ο Δημήτρης Μαχαίρας αποκάλυψε πως μετά τον πρώτο κύκλο του «Καφέ της Χαράς» πήγε σε ψυχίατρο γιατί έπαθε κατάθλιψη. «Στο μεγάλο μου peak που ήμουν και πολύ πιτσιρικάς, 18 χρονών, δεν ήρθαν τα πράγματα έτσι όπως πίστευα ότι θα έρθουν. Με τα χρόνια, με κάποιες δυσκολίες, έφτασα και στον ψυχίατρο σε κάποια φάση γιατί είχα πάθει κατάθλιψη».
- Αποκλεισμένο το λιμάνι του Βόλου από στεριά και θάλασσα – «Παρέλαση» αγροτών με τρακτέρ και ψαράδων με καΐκια
- Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών
- Συναγερμός στην Ιαπωνία: Κοινές πτήσεις κινεζικών και ρωσικών μαχητικών πάνω από το νησί
- «Τις δύο τις έβαλα εγώ, την άλλη ο φίλος μου»: H κυνική ομολογία του δράστη στο TikTok για το μαχαίρωμα στον 14χρονο