Lifestyle|10.11.2020 14:07

Ρασέλ: Απάντησε στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Έντουαρντ στο GNTM

Newsroom

Αλλη μία απόδειξη ότι το «παιχνίδι» πάντα παίζεται στην πράξη και όχι στα λόγια ήταν η αποχώρηση από το σπίτι του GNTM 3 της Δευτέρας (09/11). Οι διαγωνιζόμενοι πήγαν σε ένα γραφικό χωριό Γκούρα της Ορεινής Κορινθίας για τις ανάγκες της φωτογράφισης του επεισοδίου, όπου οι coaches-κριτές Μπράτης, Μαζαρί και Καράβας τούς εξήγησαν την αποστολή τους, με τίτλο «We love Greece».

Η πολυσυζητημένη Ρασέλ, που έβαζε κάτω όλες τις «κακές» των προηγούμενων κύκλων του GNTM, βρέθηκε μια μέρα μετά την αποχώρησή της στη «Φωλιά των Κου Κου». «Για να μπω στο ρόλο της δοκιμασίας, νόμιζα ότι έπρεπε να κάνω θεατρικό και πάνω σε αυτό χάθηκα. Είχα και το ντισαβαντάζ. Οι κριτές δεν μπορούσαν να μιλήσουν και ο φωτογράφος δεν μπορούσε να μου πει ότι φεύγω από το κάδρο ή όχι. Είχα καταλάβει, όμως, ότι θα φύγω. Μόλις τελείωσε η φωτογράφισή μου και άκουσα τα σχόλια των κριτών, κατάλαβα ότι είτε εγώ είτε ο Δημοσθένης θα πάμε σπίτια μας» τόνισε η παίκτρια για την αποχώρησή της.  

Διαβάστε ακόμα: GNTM 3: Η αποχώρηση της Ρασέλ, τα γέλια και τα «βιτριολικά» σχόλια

Παράλληλα, απάντησε στα αρνητικά σχόλια που έχουν γίνει τόσο καιρό για τη συμπεριφορά της. «Θα σας πω αλήθεια. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Το μόνο πράγμα που δε θα έκανα αν δεν ήμουν μέσα σε ένα ριάλιτι, είναι πολλά πράγματα που έλεγα, δε θα τα έλεγα με αυτόν τον τρόπο. Όταν είμαστε στην πραγματική ζωή, τα φιλτράρουμε πιο πολύ. Αλλά όταν εκεί έχεις κάμερες όλη την ώρα τριγύρω, από ένα σημείο και μετά σταματάς να σκέφτεσαι και τα λες όπως τα έλεγες στον κολλητό σου. Όχι δε μετανιώνω. Πάντα λέω την άποψή μου. Δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους. Είμαι αυτή που είμαι και θεωρώ πως αυτά που έλεγα, τα έλεγα μπροστά στα παιδιά και δεν υποκρίθηκα ποτέ. Και νομίζω αυτό είναι το πιο σημαντικό. Γιατί τώρα που έχουμε επαφή με τα παιδιά που έχουν βγει ήδη και μιλάμε, όλοι, μου μιλάνε πολύ ωραία» υπογράμμισε η ίδια. 

Η αντίδραση του Παναγιώτη την ώρα της αποχώρησης

Στη συνέχεια, η Ρασέλ σχολίασε την αντίδραση του Παναγιώτη τη στιγμή της αποχώρησής της, ο οποίος έβαλε τα γέλια και τραγουδούσε. «Δεν με πείραξε καθόλου. Όταν το ζεις από μέσα είναι πραγματικά διαγωνισμός και επειδή δεν έχουμε καμία επικοινωνία με τον έξω κόσμο και εσείς το ξέρετε, χάνεσαι μέσα σε αυτό και πολλές φορές αντιδράς κάπως, που σε άλλες συνθήκες δεν θα αντιδρούσες ποτέ. Οπότε το καταλαβαίνω. Τον Παναγιώτη στην αρχή τον συμπαθούσα πάρα πολύ γιατί είχε τρομερό χιούμορ, δεν ξέρω μετά γιατί αυτός το γύρισε μαζί μου. Δεν έχει γίνει κάτι συγκεκριμένο. Μπορεί να μην ταιριάζουμε ως χαρακτήρες. Δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους».

Η σχέση της με τον Έντουαρντ

Στο χθεσινό επεισόδιο, η κάμερα κατέγραψε ορισμένα τρυφερά στιγμιότυπα ανάμεσα στη Ρασέλ και τον Έντουαρντ. Ωστόσο, η 24χρονη πρώην παίκτρια του GNTM τόνισε πως οι δυο τους είναι μόνο φίλοι. «Έχω ένα θέμα με τις αγκαλιές. Για να αγκαλιάσω κάποιον πρέπει να το θέλω πάρα πολύ. Είχαμε έρθει πιο κοντά στο σπίτι σαν φίλοι. Και συζητούσαμε τα πιο προσωπικά μας θέματα. Γι' αυτό δεθήκαμε. Στον Έντουαρντ έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία. Τον θεωρώ κούκλο και μοντελάρα. Λένε στα social media ότι αφού ο Έντουαρντ κοιμήθηκε με τη Ρασέλ που είναι, έτσι όπως είναι, έχουν όλες ελπίδες. Δίκιο έχουν τα κορίτσια. Εμένα μου αρέσουν. Γελάω».

Νικητής ο Αντρέας

Τέλος, ανέφερε ότι φαβορί του GNTM θεωρεί τον Αντρέα. «Για μένα είναι ο νικητής της καρδιάς μου και νομίζω πως θα είναι ο νικητής όλης της Ελλάδας. Αν όμως δεν κέρδιζε ο Ανδρέας, θα ήθελα να κερδίσει ο Έντουαρντ. Τον Ανδρέα τον βάζω πρώτο γιατί θεωρώ πως αυτά τα τέσσερα χρόνια που είναι μικρότερος ηλικιακά από τον Έντουαρντ, στον χώρο της μόδας βοηθάνε πάρα πολύ. Το έχω πει και στο σπίτι μπροστά στον Έντουαρντ αυτό».

Star TVGNTMGNTM 3