Lifestyle|02.01.2019 13:58

Συγκίνησε ο Πλούταρχος με τον γιο του στο Πρωτοχρονιάτικο σόου του Open

Newsroom

Με το εορταστικό σόου «Open New Year» υποδέχθηκε το Open Tv τη νέα χρονιά και οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο παρουσιαστής του Celebrtiy Travel, Νίκος Κοκλώνης.

Το τηλεοπτικό ρεβεγιόν του Open κράτησε την πιο διασκεδαστική παρέα στο τηλεοπτικό κοινό, με τον δημοφιλή τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχο να ερμηνεύει παλιές και νέες επιτυχίες του.

Η βραδιά ήταν γεμάτη εκπλήξεις μία εκ των οποίων ήταν η εμφάνιση του γιου του Πλούταρχου μαζί με τον πατέρα του στη σκηνή.

Ο Γιώργος Κακοσαίος τραγούδησε για πρώτη φορά σε τηλεοπτική εκπομπή μαζί με τον πατέρα του, που τον καμάρωνε φανερά συγκινημένος. Μάλιστα, ο Πλούταρχος ερμήνευσε ένα τραγούδι που έχει γράψει ο γιος του.

Το φαντασμαγορικό σόου του Open διανθίστηκε με live εικόνες από το χωριά του Άγιου Βασίλη στο Ροβανιέμι και την Eurodisney, ενώ η Πηγή Δεβετζή, η Δωροθέα Μερκούρη, η Ζοζεφίν και η Courtney ενθουσίασαν με τον χορό και τα τραγούδια, που ερμήνευσαν αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του καναλιού. 

Η Μελίνα Ασλανίδου πήρε τη σκυτάλη και απογείωσε το κέφι, ενώ οι Ματθαίος και Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης αλλά και η μπάντα του Πυροσβεστικού Σώματος ολοκλήρωσαν τη βραδιά. 

Το Open άνοιξε την πόρτα στο 2019 με το πιο ξεχωριστό πάρτι και ο Νίκος Κοκλώνης.

T
T
Νίκος ΚοκλώνηςΓιάννης ΠλούταρχοςOpen TV