Lifestyle|01.01.2019 15:37

Νικολούλη-Λιάγκας: Αποκλεισμένοι στον Παρνασσό από το χιόνι (vid)

Newsroom

Λευκή Πρωτοχρονιά πέρασαν η Αγγελική Νικολούλη και ο Γιώργος Λιάγκας που βρέθηκαν στον Παρνασσό και τους «χτύπησε» η κακοκαιρία.

Το χιόνι ήταν πυκνό και σκέπασε όχι μόνο το αυτοκίνητο του Λιάγκα, αλλά και το μπαλκόνι του δωματίου του.

Ο παρουσιαστής ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά στο Instagram ενημερώνοντας ταυτόχρονα ότι είναι αποκλεισμένος στον Παρνασσό. «Και κάπως έτσι πάγωσαν όλα» λέει ο δημοσιογράφος στο βίντεο, «Έμεινε το αυτοκίνητο και θα αλλάξουμε εδώ χρόνο». Χιόνια Πολλά από τον Γιώργο Λιάγκα.

T
T

Πρωτοχρονιά με περιπέτεια είχε και η Αγγελική Νικολούλη που επίσης έκανε ρεβεγιόν στον Παρνασσό. Το πρωί της Τρίτης 1/1 η δημοσιογράφος ενημέρωσε τους followers της ότι και εκείνη βρίσκεται αποκλεισμένη και σε ανάρτησή της στο instagram είδαμε ένα βίντεο από το χιονισμένο τοπίο την ώρα της χιονοθύελλας.

«Χρόνια πολλά με χιονοθύελλα αποκλεισμένη στον Παρνασσό! Και το χειρότερο, χωρίς θέρμανση και χωρίς ρεύμα! Είναι δυνατόν να βλέπεις Φως στο Τούνελ και να μην έχεις εσύ φως; Αχ και οι βλάβες της ΔΕΗ με το τηλέφωνο κατεβασμένο από χθες τη νύχτα και ο κόσμος εδώ έχει παγώσει. Τι να κάνουμε; Ας το πάρουμε με χιούμορ αυτό. Ας το πάρουμε με χιούμορ για να μας πάει και καλά η χρονιά. Παγώσαμε! Χρόνια πολλά! Και μην ξεχνάτε ότι το βουνό έχει τις ομορφιές του, αλλά έχει και τις παγίδες του», λέει στο βίντεό της η γνωστή παρουσιάστρια.

T
Πρωτοχρονιά