Lifestyle|13.11.2020 11:43

Τάσος Τεργιάκης για το τέλος της εκπομπής «Ώρα για Μελέτη»: «Αλλιώς τη σχεδιάσαμε και αλλιώς έγινε»

Newsroom

Ο Τάσος Τεργιάκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και απάντησε στο γιατί έκοψαν την Ελεονώρα Μελέτη από το πρωινό του Alpha, αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο και τον ρόλο του Νίκου Μάνεση.

«Δεν ανήκω πλέον στο δυναμικό του Alpha. Το συμβόλαιο μου προέβλεπε ότι αν κοπεί η εκπομπή, θα τελείωνε. Μου έκανε μία αντιπρόταση το κανάλι, αλλά δεν τη δέχτηκα. Αλλιώς είχαμε σχεδιάσει την εκπομπή το καλοκαίρι και αλλιώς... βγήκε στον αέρα. Δεν ήταν ούτε η Ελεονώρα ούτε εγώ αυτό που γνωρίζει ο κόσμος. Οι ρόλοι ήταν κάπως διαφοροποιημένοι από αυτό που πιστεύαμε. Εγώ ήμουν μέχρι στο τέλος στο πλευρό της, αν και έφυγαν έξι άτομα από την εκπομπή» ανέφερε, αρχικά, ο δημοσιογράφος. 

Στη συνέχεια, ο Τάσος Τεργιάκης ανέφερε ότι την εποπτεία της εκπομπής είχε ο Νίκος Μάνεσης και «δεν μπόρεσε να γίνει αυτό που θέλαμε. Μπήκαν κάποια άτομα που ήταν και στην εκπομπή τη δική του και στη δική μας. Έγινε περισσότερο ενημερωτική και εναλλακτική. Η Ελεονώρα ήθελε η εκπομπή να έχει και γυναικεία θέματα. Δεν έγινε αυτό. Ήταν εντολή του σταθμού να περάσει αυτή τη γραμμή. Στην πράξη απέτυχε. Εγώ έκανα τη δουλειά μου. Ότι μου ζητούσε η αρχισυνταξία και το κανάλι. Από εκεί και μετά ότι κάνει η υπόλοιπη ομάδα μεταξύ τους είναι κάτι που δεν το γνωρίζω». 

Ελεονώρα ΜελέτηAlpha TVΤάσος ΤεργιάκηςΝίκος Μάνεσης