Lifestyle|16.01.2019 11:34

Ρίκι Μάρτιν - Γκόρντον Ράμσεϊ: Οι δύο νέοι πατεράδες της showbiz

Newsroom

Έγκυος στο 5ο της παιδί είναι η σύζυγος του Γκόρντον Ράμσεϊ, Τάνα. Ο διάσημος σεφ ανέβασε ένα βίντεο για τα Χρόνια Πολλά της Πρωτοχρονιάς που στο φινάλε έκρυβε μια ευχάριστη έκπληξη.

Τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας (η 21χρονη Μέγκαν, η 17χρονη Ματίλντα και τα 19χρονα δίδυμα Τζακ και Χόλι) ευχήθηκαν ένα ένα τα Χρόνια Πολλά και όταν ήρθε η σειρά της 44χρονης συζύγου του σεφ έκανε την αποκάλυψη δείχνοντας την κοιλιά της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Στη λεζάντα του βίντεο, ο αστέρας της μαγειρικής έγραψε: «Συναρπαστικά νέα! Καλή Χρονιά από όλους τους Ράμσεϊ». Η Τάνα είχε περάσει μια αποβολή τον Ιούνιο του 2016 και ο σεφ παραδέχτηκε πως, παρά την τραγωδία, η απώλεια έφερε την οικογένεια πιο κοντά.

T
T

Την ίδια στιγμή στην οικία του λάτιν σουπερστάρ Ρίκι Μάρτιν και του συντρόφου του έχει προστεθεί ένα νέο μέλος. Την Πρωτοχρονιά ο Μάρτιν ανακοίνωσε στο Instagram ότι απέκτησε με παρένθετη μητέρα ένα όμορφο κοριτσάκι, που θα πάρει το όνομα Lucía Martin-Yosef.

Η τρυφερή φωτογραφία στο Instagram συγκέντρωσε μέχρι στιγμής 1.700.000 likes.

T

Ο Ρίκι Μάρτιν πριν εννιά χρόνια απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας δίδυμα αγόρια και σήμερα είναι παντρεμένος με τον σύντροφό του, εικαστικό Jwan Yosef.

T
παρένθετη μητέραΧόλιγουντπατέρας