Lifestyle|17.11.2020 13:49

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Στενοχωρήθηκα που η Ηλιάνα και η Έλενα δεν είναι στο GNTM»

Newsroom

H Ζενεβιέβ Μαζαρί συμμετείχε στο βίντεο του Fipster στο κανάλι του στο youtube και μίλησε για όλα. Η κριτής και art director του GNTM δήλωσε ότι στεναχωρήθηκε που αποχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Έλενα Χριστοπούλου από το ριάλιτι μόδας και απάντησε με ποιόν από τους υπόλοιπους κριτές του GNTM θα μπορούσε να περάσει μαζί ένα μήνα καραντίνα.

«Είμαστε μια παρέα ανθρώπων που δενόμαστε πάρα πολύ γιατί είναι και πολλές ώρες τα γυρίσματα. Με την Ηλιάνα στεναχωρήθηκα γιατί ήταν ένα πανέμορφο πλάσμα που μου άρεσε στο ρόλο της. Αλλά, καταλαβαίνω το να έχεις μια εκπομπή μόνη σου είναι καλύτερο, από το να είσαι σε μια εκπομπή τόσο δύσκολη, όσο το GNTM» τόνισε. «Η Έλενα ως άνθρωπος δεν μου λείπει γιατί μιλάμε. Επαγγελματικά μου λείπει» συμπλήρωσε. 

Στην ερώτηση του Φίλιππου Ιωάννου αν έχει δει τη νέα εκπομπή της Ηλιάνας στον Alpha, η Ζενεβιέβ απάντησε: «Πιστεύεις ότι έχω δει τηλεόραση αυτό το διάστημα;». Τέλος, ανέφερε ότι δεν θα άφηνε τα παιδιά της να πάνε στο «Big Brother» και ότι το GNTM, όπως και το «MasterChef» δεν τ' αντιμετωπίζει ως ριάλιτι, αλλά ως μία ευκαιρία ν' ανοίξει κάποιος μια πόρτα στην αναγνωσιμότητα, ώστε να εισαχθεί σε ένα επάγγελμα, που είναι πολύ δύσκολο.

Ηλιάνα ΠαπαγεωργίουΖενεβιέβ ΜαζαρίΈλενα ΧριστοπούλουGNTM