Lifestyle|17.11.2020 19:20

Ευρυδίκη: Η μητρότητα, οι τρεις γάμοι και οι άγνωστες ιστορίες γύρω από τη Eurovision

Newsroom

Το βράδυ της Δευτέρας (16/11), δύο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες του χώρου του θεάματος συνομίλησαν στο «Σημείο Συνάντησης», με εμφανές ατού τους, τη μοναδική χημεία. Ο λόγος για την Ευρυδίκη και τον Στέλιο Κουδουνάρη. Οι δύο τους μίλησαν για όλα όσα δεν γνωρίζαμε για εκείνους, μοιράστηκαν μυστικά και δε δίστασαν να κάνουν εξομολογήσεις.

Η Ευρυδίκη εξήγησε για πρώτη φορά πως έφτασε στο σημείο να παντρευτεί τρεις φορές στη ζωή της, ενώ αρχικά δεν μπορούσε καν φανταστεί τον εαυτό της να φτάνει στα σκαλιά της εκκλησίας. «Ούτε κι εγώ πίστευα ότι θα παντρευόμουν τρεις φορές. Δεν μου είχε περάσει καν από το μυαλό. Από παιδί ήμουν πολύ του παραμυθιού, ήθελα να ζήσω το παραμύθι, ήμουν πολύ ρομαντική. Σκεφτόμουν ότι θα παντρευτώ τον αγαπημένο μου κι αυτό θα είναι για μια ζωή και ένιωθα μέσα μου όταν δεν το πέτυχα. Χώρισα μια, δυο και έλεγα ότι φταίω εγώ. Για κάποιο λόγο δεν με άντεχε ο γάμος. Κι όταν συνάντησα τον Μπομπ δεν σκέφτηκα ούτε για ένα λεπτό ότι θα ξαναπαντρευόμουν, αλλά όταν έβλεπα την εξέλιξη, είδα ότι αυτό είναι το παραμύθι μου και είπα: "αυτόν τον άνθρωπο δεν θα παντρευτώ; Αυτό είναι το παραμύθι μου"» είπε με συγκίνηση η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια, η Ευρυδίκη θυμήθηκε άγνωστες ιστορίες γύρω από τις έξι συμμετοχές της στην Eurovision, τα χρόνια που σπούδασε στην Γαλλία, τη μητρότητα και πώς την βίωσε όταν ήταν στο καλύτερο σημείο της καριέρας της, τραγούδια που γράφτηκαν για εκείνη, αλλά τελικά δεν τα ερμήνευσε και αποκάλυψε τα όνειρα της για το μέλλον.

Στέλιος Κουδουνάρης: «Έτρωγα λάχανο και καρότο για να βγάλω την πρώτη μου συλλογή»

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, από την δική του πλευρά, μίλησε για την καρμική του σχέση με τη μόδα, αφού όσο θυμάται τον εαυτό του ζούσε μέσα στα υφάσματα.

«Όταν ξεκίνησα τη δική μου συλλογή, σχεδόν δεν είχα να φάω, γιατί το να κάνεις μια συλλογή με ρούχα είναι πολύ ακριβό σπορ. Αναγκαστικά έκανα οικονομία στα πάντα, οπότε και στο φαγητό, έτρωγα μόνο για να μην πέσω κάτω. Έτρωγα ό,τι πιο φθηνό υπήρχε. Ήμουν στο λεωφορείο χωρίς εισιτήριο και καθόμουν δίπλα στην πόρτα για να πηδήξω αν έρθει ελεγκτής» δήλωσε ο γνωστός σχεδιαστής, αναφερόμενος στις δυσκολίες που συνάντησε στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα. 

Το «My Style Rocks» και η σχέση του με τα social media

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην εμπειρία του να είναι κριτής στο «My Style Rocks» και τι τον έκανε να πει το «ναι» σε αυτή την επαγγελματική πρόταση. Μάλιστα, σε μία στιγμή απολογισμού παραδέχεται ότι είχε «άγνοια κινδύνου» όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με την τηλεόραση. Επίσης, μίλησε για τη σχέση του με τα social media και πώς αντιδρά στα κακοπροαίρετα σχόλια, το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας, ενώ αποκάλυψε το επόμενο επαγγελματικό του βήμα που θα συζητηθεί. «Παιδί; Ναι σίγουρα. Θα ήθελα κάποια στιγμή να αποκτήσω. Έχω, όμως, μια ανιψιά και έναν ανιψιό και είμαι πολύ καλά. Όταν έρθουν οι κατάλληλες συνθήκες θα αποκτήσω και το δικό μου παιδί» τόνισε ο Στέλιος Κουδουνάρης, λέγοντας πως πιστεύει ότι θα γινόταν καλός μπαμπάς.

social mediaΕΡΤ1ΕυρυδίκηΣτέλιος Κουδουνάρηςπατρότηταδιαζύγιο