Lifestyle|18.11.2020 13:11

Μάικλ Μπ. Τζόρνταν: Ο 33χρονος σταρ του Creed είναι ο πιο σέξι άνδρας το 2020

Newsroom

Ο 33χρονος ηθοποιός Μάικλ Μπ. Τζόρνταν (Michael B. Jordan) παίρνει τη σκυτάλη από τον περσινό νικητή, Τζον Λέτζεντ, και γίνεται σύμφωνα με το περιοδικό People, ο πιο σέξι άνδρας για τη χρονιά 2020. Ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν ποζάρει στο εξώφυλλο του νέου τεύχους και αναφέρει με ενθουσιασμό στο προφίλ του στο Instagram: «Αυτό είναι το μωρό μου, θα λέει η γιαγιά μου κοιτάζοντας από ψηλά. Σε ευχαριστώ People που με ανακήρυξες τον πιο σέξι άνδρα του 2020».

Ο ηθοποιός Μάικλ Μπ. Τζόρνταν ήταν από τους πρώτους που συμμετείχαν στο κίνημα «Black Lives Matter» και δραστηριοποιείται στην μεγάλη και μικρή οθόνη από το 1999. Έχει παίξει σε κινηματογραφικές ταινίες όπως το «Fantastic Four» και το «Creed».

O Μάικλ γεννήθηκε στην περιοχή Σάντα Άνα της Καλιφόρνια. Είναι ο δεύτερος από τα τρία αδέρφια του. Η μεγαλύτερη αδερφή του, Τζαμίλα δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως παραγωγός και ο μικρότερος αδερφός του, Χαλίντ ήταν παίκτης ράγκμπι στο πανεπιστήμιο του Χάουγουαρντ. Σπούδασε στο Γυμνάσιο Τεχνών του Νιού Τζέρσει, ενώ ήταν και μπασκετμπολίστας.

Η αποκάλυψη ότι ο Τζόρνταν είναι ο πιο σέξι άνδρας για το 2020 έγινε στο σόου του Τζίμι Κίμελ, όπου αρχικά ο ηθοποιός εμφανίστηκε με στολή για επικίνδυνα υλικά και καλυμμένο το πρόσωπό του. Είναι η 35η χρονιά που το περιοδικό δίνει ένα τέτοιο «βραβείο».

O ρόλος που τον έκανε γνωστό ήταν αυτός του Οσκαρ Γκραντ στο «Fruitvale Station» (2013), την αληθινή ιστορία του 22χρονου Αφροαμερικανού που σκότωσαν λευκοί αστυνομικοί στον σιδηροδρομικό σταθμό του Οκλαντ την Πρωτοχρονιά του 2009.

CreedΜάικλ Μπ. ΤζόρντανPeople