Lifestyle|18.11.2020 14:15

Μαρινέλα: «Έλυσα τις διαφορές μου με τον Δημοσθένη λίγο πριν φύγω από το GNTM»

Newsroom

Λίγο πριν από την οριστική δεκάδα του GNTM 3, η Μαρινέλα Ζύλα αποχώρησε από τον διαγωνισμό. Στη χθεσινή δοκιμασία αποχώρησης, τα έντεκα επίδοξα top models πήραν μέρος σε μια καμπάνια για έναν premium καφέ. Οι κριτές δεν έμειναν ευχαριστημένοι από τους Δημοσθένη, Μαρινέλα και Έντουαρντ που βρέθηκαν ένα βήμα από το βγουν από το παιχνίδι. Η Βίκυ Καγιά εξέφρασε την απογοήτευσή της για το αποτέλεσμα που είδε στις φωτογραφίσεις των τριών, με τον Εντουαρντ να είναι ο πρώτος που πήρε τη φωτογραφία του και έμεινε στο σπίτι του GNTM. Ιδιαίτερα αυστηρή ήταν και για τον Δημοσθένη, λέγοντας πως αυτή ήταν η τελευταία ευκαιρία που του δίνεται, ανακοινώνοντας έτσι επί της ουσίας, πως η Μαρινέλα αποχωρεί.

Την επόμενη μέρα, καλεσμένη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» ήταν η η νεαρή παίκτρια, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί με τον Δημοσθένη Τζουμάνη, αποκαλύπτοντας το πώς κατάφεραν τελικά να τη λύσουν. «Γενικά, ήταν μία πολύ δύσκολη μέρα για μένα η χθεσινή. Ήμουν και λίγο άυπνη, ήταν και το άγχος, ήταν και η δοκιμασία αρκετά αγχωτική και μείναμε στο τέλος με τον Δήμο που δεν είχαμε τις καλύτερες σχέσεις. Παρόλα αυτά, το λύσαμε μια μέρα πριν φύγω από το παιχνίδι. Το συζητήσαμε. Έτυχε να είμαστε όλοι μαζί στο σαλόνι και άνοιξε η συζήτηση. Νομίζω ότι μίλησα εγώ πρώτη. Δεν γίναμε και φίλοι, απλά τα ξεκαθαρίσαμε» τόνισε η ίδια. 

«Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον Σήφη»

Στη συνέχεια, η Μαρινέλα απάντησε στις φήμες που την ήθελαν να είναι ζευγάρι με τον συμπαίκτη της, Σήφη Φαραντάκη. «Με τον Σήφη δεν έχουμε βρεθεί, δεν έχω προλάβει να δω κανέναν. Μόνο τη μαμά μου. Ίσως να βρεθούμε στον τελικό του GNTM. Φυσικά θα κρατήσουμε επαφές, γιατί είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, αλλά έχουμε και καραντίνα τώρα. Είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι. Με τον Σήφη δεν υπήρξε τίποτα ερωτικό. Ήμασταν απλά πάρα πολύ καλοί φίλοι και με βοηθούσε και στο σπίτι. Όταν δεν ήμουν καλά ψυχολογικά, του μιλούσα» εξομολογήθηκε η νεαρή παίκτρια. 

Στο τέλος της συνέντευξης, η Μαρινέλα δήλωσε ότι φαβορί για τον τελικό του GNTM πιστεύει ότι θα είναι ο Αιμιλιανός, η Μαριαγάπη και ο Ηρακλής. 

GNTMStar TVGNTM 3