Lifestyle|19.11.2020 16:59

Μπόμπι Μπράουν Τζούνιορ: Νεκρός στα 28 του ο γιος του διάσημου ράπερ

Newsroom

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 28 ετών ο Μπόμπι Μπράουν Τζούνιορ (Bobby Brown Jr.) γιος του διάσημου ράπερ Μπόμπι Μπράουν, πρώην συζύγου της θρυλικής και αδικοχαμένης ερμηνεύτριας Γουίτνεϊ Χιούστον. Ο Μπόμπι Μπράουν Τζούνιορ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες και ήταν ετεροθαλής αδελφός της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν (Bobbi Kristina Brown), η οποία έφυγε από τη ζωή το 2015, σε ηλικία 22 ετών.

Διαβάστε ακόμα: Whitney Houston: Η νεκροψία σοκάρει - Με περούκα, ελάχιστα δόντια και εγκαύματα

Ο Μπόμπι Μπράουν Τζούνιορ είναι ένα από τα επτά παιδιά του ράπερ και σε ηλικία 13 ετών μαζί με τη Μπόμπι Κριστίνα έλαβαν μέρος στο οικογενειακό ριάλιτι «Being Bobby Brown». Η μητέρα του είναι η Kim Ward, με την οποία ο ράπερ είχε σχέση για 11 χρόνια πριν αρραβωνιαστεί την Γουίτνεϊ.

Οι Αρχές έλαβαν μια κλήση για επείγον περιστατικό λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα. Όταν έφτασαν βρήκαν τον 28χρονο νεκρό, χωρίς να υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια ενώ ο ατζέντης του δεν θέλησε να κάνει «κανένα σχόλιο» γύρω από την αιτία θανάτου. Oι θάνατοι δεν λένε να κοπάσουν στην οικογένεια Μπράουν-Χιούστον.

Η Γουίτνεϊ Χιούστον με τον σύζυγό της Μπόμπι Μπράουν (copyright: AP image)

Το 2012 έφυγε από τη ζωή η Γουίτνεϊ Χιούστον. Η τραγουδίστρια ήταν παντρεμένη με τον 51χρονο σήμερα ράπερ Μπόμπι Μπράουν έως το 2007. Οι καβγάδες τους και τα προβλήματα με τα ναρκωτικά απασχόλησαν συχνά τα πρωτοσέλιδα μέχρι το 2006, οπότε και χώρισαν οριστικά. Πέθανε στις 11 Φεβρουαρίου μετά από πολυετή πάλη με τον εθισμό στα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Ήταν 48 ετών και η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ότι πέθανε στην μπανιέρα της μετά από χρήση ναρκωτικών. 

Τρία χρόνια αργότερα την ακολουθούσε στον θάνατο η κόρη της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, η οποία βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στην μπανιέρα του σπιτιού της. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και πέθανε έξι μήνες αργότερα τον Ιούλιο του 2015. Η 22χρονη έκανε χρήση ναρκωτικών και ο θάνατός της επήλθε από πνευμονία και βλάβες στον εγκέφαλο.

Nick Gordon και Bobbi Kristina Brown (Copyright: Jordan Strauss/Invision/AP)

Τον Ιανουάριο του 2020 πέθανε επίσης από ναρκωτικά ο Nick Gordon, o παιδικός της έρωτας και σύντροφός της μέχρι τον θάνατό της. Ο νεαρός άνδρας, που έγινε γνωστός από την σχέση του με τη Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, κατηγορείτο για το θάνατο της πρώην συντρόφου του, καθώς πολλές φορές υπήρξε βίαιος, ενώ της αποσπούσε και μεγάλα χρηματικά ποσά.

Γουίτνεϊ ΧιούστονθάνατοςΜπόμπι Μπράουν Τζούνιορ