Lifestyle|02.01.2019 12:50

Power of Love: Η πρεμιέρα και οι δύο παίκτες που ξεχώρισαν (pics+vid)

Newsroom

Το Power Of Love 2 είναι γεγονός και η πρεμιέρα έγινε την Τρίτη 01 Ιανουαρίου στον ΣΚΑΪ.

Στο πρώτο επεισόδιο η Μαρία Μπακοδήμου παρουσίασε στο κοινό τους παίκτες και τις παίκτριες, ενώ ψηφίστηκαν και οι πιο συμπαθητικοί παίκτες για την πρώτη εβδομάδα.

Η Μπακοδήμου αποκάλυψε πως φέτος θα έχουμε νέες δοκιμασίες και νέους κανόνες και μίλησε για το παιχνίδι, που συγκεντρώνει σε ένα κοινωνικό πείραμα επτά γυναίκες και επτά άνδρες που αναζητούν τον έρωτα. 

Λίγο αργότερα παρουσίασε τους 14 νέους παίκτες που θα δούμε φέτος στο σπίτι της αγάπης, οι οποίοι μπήκαν στο ριάλιτι με τη φωτογραφία τους στο χέρι.

Οι γυναίκες που θα δούμε φέτος είναι οι: Ζένια Σολδάτου, Έλενα Πολυχρονοπούλου, Μαργαρίτα Νέρτζη, Ραφαέλα Τσαντεκίδου, Άννα Ελευθερίου, Ρένια Τσακίρη και Αργυρώ Τσιοράνου

Οι άνδρες είναι οι: Φίλιππος Αρβανίτης, Γιάννης Αμπατζόπουλος, Παύλος Παπαδόπουλος, Βασίλης Χαλκιάς, Γιάννης Κοπιδάκης, Αντώνης Χρόνης και Γιάννης Γεωργίου.

Τα κορίτσια και τα αγόρια του Power Of Lοve, ψήφισαν τον παίκτη που τους έκανε μεγαλύτερη εντύπωση! Οι δύο παίκτες που πήραν τις περισσότερες ψήφους είναι η Ζένια Σολδάτου για τα κορίτσια και ο Γιάννης Αμπατζόπουλος για τα αγόρια!

  
T

Οι δυο τους φόρεσαν από έναν καρτελάκι, αυτό των πιο «popular» παικτών του σπιτιού και είναι οι αρχηγοί γι’ αυτή την εβδομάδα!

Power of LoveΜαρία Μπακοδήμου