Lifestyle|02.01.2019 13:27

Μακόλεϊ Κάλκιν: Ο σταρ του «Μόνος στο σπίτι» άλλαξε όνομα

Newsroom

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν, ο ηθοποιός που γνώρισε τεράστια επιτυχία το 1990 στην ταινία «Μόνος στο σπίτι» ως Κέβιν ΜακΚάλιστερ, αλλάζει το όνομά του. Το μεσαίο όνομα του ηθοποιού είναι Κάρσον.

Ο 38χρονος πλέον ηθοποιός κατέφυγε σε ηλεκτρονική ψηφοφορία κατά την οποία ζητούσε προτάσεις για ένα νέο μεσαίο όνομα, μέσω της προσωπικής του σελίδας Bunny Ears.

Ανάμεσα στις προτάσεις ήταν Shark Week, Kieran (που το πρότεινε ο αδελφός του Κίραν Κάλκιν), TheMcRibisBack και Publicity Stunt. Αλλά μετά από πάνω από 60.000 ψήφους νίκησε το Μακόλεϊ Κάλκιν. Μήπως οι χρήστες απλά ήθελαν να του πουν να κρατήσει το κανονικό του όνομα; Γιατί ψηφίζοντας πάλι το Μακόλεϊ Κάλκιν - κανονικά ο ηθοποιός τώρα θα πρέπει να ονομάζεται Μακόλεϊ Μακόλεϊ Κάλκιν Κάλκιν

Σε κάθε περίπτωση, η  χαρά του Κάλκιν ήταν τέτοια που έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Καλά Χριστούγεννα από μένα προς όλους εσάς! Το νέο μεσαίο όνομά μου έχει επιλεγεί. Ψηφίσατε και ο νικητής είναι σαφής. Το 2019 το νέο νόμιμο όνομά μου θα είναι: Macaulay Macaulay Culkin Culkin... #MerryChristmas».

ηθοποιόςμόνος στο σπίτι