Lifestyle|21.11.2020 15:02

«Μπουρλότο» στα παρασκήνια του J2US: Σε διαφορετικό ρόλο οι παίκτες στο backstage

Newsroom

Κι ενώ ετοιμάζονται για το σημερινό τέταρτο live, οι παίκτες μπαίνουν σε ένα νέο ρόλο- χωρίς τραγούδι αυτή τη φορά. Όσο κλισέ κι αν ακούγεται το «περνάμε καλά στα παρασκήνια κι αυτό βγαίνει προς τα έξω», στο J2US τις ώρες που περνούν στα παρασκήνια οι παίκτες, -αν και με μάσκες, αποστάσεις και χωρίς να συναντιούνται πλέον όλοι μαζί λόγω περιορισμών και αυστηρών μέτρων- είναι σε διάθεση παιχνιδιού και αυτοσχεδιασμού.

Κι επειδή τους έχουμε ακούσει πολλές φορές να τραγουδούν, αυτή τη φορά το backstage challenge ήταν να δοκιμάσουν τις υποκριτικές τους ικανότητες, λέγοντας την αγαπημένη τους ατάκα από ταινία ή σειρά. Κάπως έτσι, η Παρθένα Χοροζίδου θυμήθηκε το «Πρόσεχε… Προσέχω… Πρόσεχε… Αμ δεν προσέεεε» από την Παριζιάνα με τη Ρένα Βλαχοπούλου, η Ζόζεφιν ξύπνησε μέσα της τη Τζέσικα Ράμπιτ, Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος μπήκε σε mood «Star Wars», η Γωγώ Τσαμπά εμπνεύστηκε από Θεοπούλα, η Ζωή Δημητράκου πήρε ύφος Σαπφώ Νοταρά για να ερμηνεύσει «Μπουρλότο!» και ο Λευτέρης Πανταζής θυμήθηκε την αγαπημένη του ατάκα από τον Μπακαλόγατο.

T

Οι παίκτες του J2US έχουν ξεκινήσει τις σημερινές πρόβες από νωρίς το πρωί για το τέταρτο live που έρχεται σήμερα το βράδυ στις 21:00 στο OPEN.

T
J2USΝίκος ΚοκλώνηςOPEN