Lifestyle|02.01.2019 16:44

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Γενέθλια με τον γιο του - έναν χρόνο μετά το τροχαίο (vid)

Newsroom

Ο παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης, έναν χρόνο μετά το τροχαίο με τη μηχανή που είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά, συνάντησε για πρώτη φορά τον γιο του, Αλέξανδρο. Στα γενέθλια του παρουσιαστή (26/12), η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη, μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου», για τον αγώνα αποκατάστασης της υγείας του γνωστού παρουσιαστή και για όσα έγιναν στη συνάντηση του Αγγελίδη με τον μικρό γιο του. 

Η Βαρσάμη μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου σε ζωντανή σύνδεση για την κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου και περιέγραψε τη συγκινητική στιγμή όταν ο γιος του Αλέξανδρος πήγε στο κέντρο αποκατάστασης Φιλοκτήτης και είδε για πρώτη φορά τον πατέρα του μετά το τροχαίο.

Η σύζυγος του Αγγελίδη περιέγραψε τη συγκινητική στιγμή λέγοντας πως παρά το γεγονός ότι φοβόταν τις αντιδράσεις του γιου τους, εκείνος χάρηκε πολύ και αγκάλιασε σφιχτά τον μπαμπά του που του είχε λείψει πάρα πολύ! Για τα γενέθλια του παρουσιαστή η Εβελίνα Βαρσάμη τού έκανε έκπληξη μια τούρτα…

Ο παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης έδωσε μάχη για τη ζωή του στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου νοσηλεύτηκε με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση μετά από το σοβαρό τροχαίο, που είχε με τη μηχανή του. Ο παρουσιαστής, τα ξημερώματα της Κυριακής 24/12/2017, επέστρεφε από κέντρο διασκέδασης στα νότια προάστια στο σπίτι του όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής του στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Τον Κωνσταντίνο τον γνωρίσαμε μέσα από την μουσική εκπομπή «Mega Star», στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού και τελευταία είχε απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς εργαζόταν ως διευθυντής επικοινωνίας και οργάνωσης στο χώρο της εστίασης.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης