Lifestyle|02.01.2019 17:33

O «Happy Traveller» Ευτύχης Μπλέτσας και η έκπληξη του 2019

Newsroom

Έτοιμος να μπει σε μια τελείως νέα φάση στη ζωή του είναι ο Ευτύχης Μπλέτσας. Ο παρουσιαστής εκπομπών ταξιδιού και μαγειρικής, συγγραφέας, μουσικός και YouTuber θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί με την σύντροφο του, Ηλέκτρα Αστέρη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία επτά χρόνια και ήρθε η στιγμή να αποκτήσουν παιδί. Την ανακοίνωση την έκανε ο ίδιος ο Ευτύχης μέσα από το Instagram, όπου έγραψε χαρακτηριστικά:

«Φέτος το δώρο μας δεν το έφερε ο Άγιος Βασίλης. Θα μας το φέρει ο πελαργός! Καλή χρονιά σε όλους! Εύχομαι και σε σας το 2019 να φέρει ότι ποθείτε!!».

T

Τον Θεσσαλονικιό Ευτύχη Μπλέτσα θυμόμαστε από τα «Μουσικομαγειρέματα», ένα ενδιαφέρον σόου στο οποίο η διατροφή και η μαγειρική συναντούσαν τη μουσική και την ψυχαγωγία. Επίσης, για τέσσερις τηλεοπτικές σεζόν παρουσίασε με επιτυχία την εκπομπή «Η κουζίνα της μαμάς» στην ΕΤ3 (2005-06) και τον Alpha (2006-2009) - με οδηγό τον ίδιο και με υπόκρουση τις συγχορδίες της κιθάρας του. Παρουσίασε επίσης τα: Happy Cook, Food IQ, Ταξίδι στις Γεύσεις και Happy Traveller.

T
T
T
ταξίδιμαγειρική