Lifestyle|26.11.2020 16:56

Πρίγκιπας Κάρολος - Καμίλα: Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter μετά την προβολή της 4ης σεζόν του «Crown»

Newsroom

Ο πρίγκιπας Καρόλος και η Καμίλα δημοσιεύουν συχνά στον λογαριασμό τους στο Twitter ενημερώσεις και φωτογραφίες σχετικά με τη δράση τους. Σε μία ανάρτηση με φωτογραφίες, στις οποίες φαίνεται η δούκισσα της Κορνουάλης να μιλάει με το προσωπικό μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης απενεργοποιήθηκαν τα σχόλια, καθώς οι λογαριασμοί των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του ζευγαριού πλημμύρισαν από αρνητικά σχόλια, ύστερα από την προβολή της τέταρτης σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «The Crown».

Διαβάστε ακόμα: 8 +1 ηθοποιοί που έχουν υποδυθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα - Και όσες απέτυχαν & The Crown: Θα ξεχάσουμε και τον κορονοϊό με την 4η σεζόν - Αλήθειες και ψέματα για Κάρολο και Νταϊάνα

Μερικά από τα σχόλια επικεντρώθηκαν στην εμφάνιση και τα δόντια της Καμίλα, ενώ ένα άτομο παρατήρησε: «Τα χρήματα μπορούν ν' αγοράσουν φανταχτερά ρούχα και κοσμήματα, αλλά όχι την κομψότητα και τη γοητεία της Νταϊάνα ή τη μαγνητική της παρουσία. Δεν μπορείτε ποτέ να την αντικαταστήσετε, ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια. Είναι η πριγκίπισσά μας, τώρα και για πάντα!».

Η τέταρτη σεζόν του «Crown» στο Netflix παρουσιάζει τον προβληματικό γάμο που είχε ο πρίγκιπας Κάρολος με την Νταϊάνα και τη σχέση που διατηρούσε παράλληλα με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, η οποία εκείνη την εποχή ήταν επίσης παντρεμένη.

NetflixTwitterΚαμίλαThe Crownπρίγκιπας Κάρολος