Lifestyle|01.12.2020 14:46

REC - Άρης Λουμάκης: «Δε γνώρισα τον πατέρα μου για να τον συγχωρήσω»

Newsroom

Ο Άρης Λουμάκης, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από το συγκρότημα των REC, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» για την απουσία του πατέρα του από τη ζωή του, αλλά και για το πώς μέχρι και σήμερα διαχειρίζεται το «κενό» αυτό που τον «στοιχειώνει». 

«Η μαμά είναι μπαμπάς και μαμά μαζί. Ήμουν τεσσάρων όταν εξαφανίστηκε ο πατέρας μου από τη ζωή μου. Αυτή η έλλειψη που αισθανόμουν, αυτό το τεράστιο κενό, ότι δεν υπήρχε κάποιος να πάει να πάρει τους βαθμούς μου από τον διευθυντή στο δημοτικό, η απουσία του ανθρώπου που θα υπάρξει δίπλα σου να σε στηρίξει ή να σου ρίξει και ένα χαστούκι που λέει ο λόγος... Δεν υπήρχε! Έχασα και πολύ χρόνο εσωτερικά για να φτάσω στο σημείο να καλύψω την απουσία του, σίγουρα μου άφησε πολλά ψυχολογικά. Δεν τον γνώρισα για να τον συγχωρήσω. Αν περάσει από δίπλα μου, δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο. Κρατάω το επώνυμό του. Είχα σκεφτεί να το αλλάξω» εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής. 

Παράλληλα, ο Άρης Λουμάκης αναφέρθηκε στην κόρη του, Φραντζέσκα, και πώς τον άλλαξε ο ερχομός της. «Η κορούλα μου, μού έδειξε τι σημαίνει ζωή. Μου έβαλε ένα καλό ζευγάρι γυαλιά για να βλέπω καλύτερα τον κόσμο γύρω μου. Είναι κορίτσι, είναι ό,τι θα ονειρευόμουν περισσότερο. Έχει το όνομα του ανθρώπου που με μεγάλωσε, της γιαγιάκας μου. Της το είχα υποσχεθεί κιόλας. Είναι τα πάντα μου, όλη μου η ζωή» υπογράμισε. 

Άρης ΛουμάκηςΠρωινόRECπατέρας