Lifestyle|02.12.2020 18:19

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η συγκίνηση του ηθοποιού για τους άνεργους συναδέλφους του

Newsroom

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε για τη νέα καθημερινή σειρά που πρωταγωνιστεί στην ΕΡΤ1, απάντησε στο αν θα παρουσίαζε ποτέ εκπομπή, ενώ δεν έκρυψε τη συγκίνηση του όταν αναφέρθηκε στο «Σπίτι του Ηθοποιού». 

Διαβάστε ακόμα: Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Αισθάνομαι μισθοφόρος του θεάτρου»

«Οι καλλιτέχνες είναι όμηροι αυτή τη στιγμή βάλλονται παγκοσμίως και θεωρώ χρέος μου… να βοηθήσω. Έχω γίνει ακόμα πιο ευαίσθητος. Οι θεατρίνοι είναι οικογένεια, πρέπει να μείνουν μια οικογένεια. Χρειάζεται να δίνουμε τη σκυτάλη ο ένας στον άλλον. Κάποιοι άνθρωποι ήταν εδώ, ενδεχομένως σε αυτά τα στούντιο και δημιουργούσαν και αύριο μεθαύριο μπορεί να βρισκόμαστε κι εμείς στη θέση τους» υπογράμμισε με δάκρυα στα μάτια ο ταλαντούχος ηθοποιός.

Παράλληλα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αναφέρθηκε στο πώς βιώνει την καθημερινότητα με τον γιο του, ενώ έκανε μια τρυφερή αναφορά στη σύζυγό του, Λένα Δροσάκη, για την οποία όπως δήλωσε αισθάνεται απέραντη ευγνωμοσύνη και θαυμασμό.

«Είμαι αρκετά συναισθηματικός και ευαίσθητος, δεν θα μπορούσα και να μην είμαι και να κάνω αυτό το επάγγελμα τόσα χρόνια. "Έλιωσα" ακόμα περισσότερο και ακόμα λιώνω βλέποντας τη γυναίκα και το μωρό μου, κλαίω ακόμα πιο εύκολα. Έχω έντονα συναισθήματα και είναι μοναδική η χαρά και η ευτυχία, σε σχέση με οτιδήποτε άλλο στη ζωή του καθενός. Είναι άλλες οι προτεραιότητες. Ήμουν ένας άνθρωπος που δούλευα, είχα στόχους, πετύχαινα πράγματα, έζησα μια έντονη ζωή εργένη, αλλά ήρθε στη ζωή μου η Λένα, συνδεθήκαμε, τώρα είμαστε ανδρόγυνο και έχουμε ένα παιδί. Τα πράγματα ήρθαν και κλείδωσαν και είμαι πολύ ευτυχισμένος» δήλωσε ο ηθοποιός, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να αποκτήσει γρήγορα και άλλα παιδιά.

Αλέξανδρος Μπουρδούμηςηθοποιός