Lifestyle|15.12.2020 18:17

Θέμης Κανέλλος: «Δεν θα ζητήσω συγγνώμη στη Σοφία, ήξερα ότι δεν θα νικήσω στο Big Brother»

Newsroom

Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του από το «Big Brother», ο Θέμης Κανέλλος έκατσε στον καναπέ της εκπομπής «Love it» και μίλησε για την κόντρα με τη Σοφία Δανέζη, τη σχέση με την Άννα Μαρία και το πρόσωπο που θα ήθελε να κερδίσει τα 100.000 ευρώ. 

Διαβάστε ακόμα: Θέμης Κανέλλος του Big Brother: «Η οικoγένειά μου απομακρύνθηκε όταν έμαθε ότι είμαι γκέι»

«Η αλήθεια είναι ότι ως Θέμης δεν ένιωσα ότι άλλαξα. Έτυχε να γίνουν κάποιες καταστάσεις με τη Σοφία και αποφάσισα να μιλήσω. Το ότι δήλωσε πως δεν έχει φίλους πέρα από τον Δημήτρη με έκανε να νιώσω ότι μου το λέει επικριτικά και προσπαθεί να με μειώσει. Ήταν σαν άμυνα. με έκανε να στενοχωρηθώ και να κλάψω γι’ αυτό. Εγώ δεν μπορώ να κλάψω στα ψέματα ποτέ. Στο θέμα με τον στρατό, εννοείται ότι εκεί καθόμαστε και δεν κάνουμε κάτι κουραστικό. Εγώ δεν κοιμόμουν τα μεσημέρια και κοιμόμουν μόνο επτά ώρες το βράδυ. Το ότι έπρεπε αυτό να μειωθεί και να γίνει τρεις ώρες, με πίεσε πολύ» ανέφερε ο νεαρός παίκτης σχετικά με την κόντρα του με τη Σοφία και εξήγησε την αλλαγή της συμπεριφοράς του μέσα στο παιχνίδι. 

Στη συνέχεια, ο Θέμης δήλωσε ότι δεν μπήκε στο Big Brother για τα 100.000 ευρώ επειδή «ήξερα ότι δεν θα τα κερδίσω. Είμαστε σε μια κλειστή κοινωνία και έχουμε περάσει πολλά άσχημα πράγματα σαν κοινότητα και πίστευα πως όταν βγω ο κόσμος θα με μισεί. Πέρασα όμως, το μήνυμά μου, οπότε μπορεί να μην κέρδισα τα χρήματα, αλλά πέτυχα αυτό που ήθελα. Ήταν σαν δικαίωση. Μου έστειλαν πολλά παιδιά και μου είπαν ότι τα βοήθησα. Μου έστειλαν και γονείς και μου είπαν ότι τα παιδιά τους με λατρεύουν. Πολλοί γονείς μου είπαν ότι στην αρχή με παρεξήγησαν». 

Για τη σχέση του με την Άννα Μαρία, ο νεαρός παίκτης απάντησε ότι «ξεκίνησε όμορφα. Φαινόταν ότι ήταν μια συντηρητική γυναίκα, αλλά εντάξει. Μετά έγινε όλο αυτό που τελικά δεν είπε ότι "είμαι η ντροπή των γκέι", αλλά ότι "εξευτελίζω τον εαυτό μου". Όταν το είπε σε εμένα το ένιωσα στοργικά, αλλά όταν μου το μετέφεραν ξανά ενοχλήθηκα και ξεκίνησα να μαλώνω μαζί της. Στην αρχή ένιωσα ότι προσπαθεί να μάθει για εμένα, αλλά μετά ένιωσα ότι έβλεπε 100.000 ευρώ γιατί ο Θέμης ήταν δυνατός αντίπαλος. Μου είπε ότι με ψήφισε ως δυνατό παίκτη και ένιωσα πως προσπάθησε να με μειώσει και να κάνει μια "συντηρητική" Ελλάδα να στραφεί εναντίον μου και ό,τι έχω χτίσει εκεί μέσα να το καταστρέψει». 

Παράλληλα, ο Θέμης υπογράμμισε ότι η Άννα Μαρία δεν δείχνει τον πραγματικό της εαυτό μέσα στο παιχνίδι και ότι «πριν να μπούμε στο παιχνίδι περάσαμε εξετάσεις και από ψυχολόγο. Η Άννα Μαρία ήταν μια χαρά και όλο αυτό είναι υπερβολικό». Τέλος, ως νικητή του «Big Brother» βλέπει τον Ζακ. «Θα ήθελα να κερδίσει ο Ζακ γιατί είναι πολύ καλό παιδί και ήρεμος» τόνισε.

Άννα Μαρία Ψυχαράκητελικός Big BrotherαποχώρησηΘέμης ΚανέλλοςBig BrotherΣοφία Δανέζη