Lifestyle|16.12.2020 02:33

GNTM 3 τελικός: Νικητής ο Ηρακλής Τσουζίνοφ - Οι τρεις δοκιμασίες και η βαθμολογία

Newsroom

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ κατάφερε να ανακηρυχθεί νικητής στον τελικό του GNTM 3, μετά την καταμέτρηση των ψήφων του κοινού που συμμετείχε στο ριάλιτι μόδας. Έπειτα από αρκετές δοκιμασίες, κάστινγκ, απαιτητικές φωτογραφίσεις, μεταμορφώσεις, καυγάδες, κλάματα και αποχωρήσεις, Αιμιλιάνο Μάρκου, ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ και η Παρασκευή Κερασιώτη κλήθηκαν στον μαραθώνιο μεγάλο τελικό ν' αναμετρηθούν μέσα από τρεις δύσκολες δοκιμασίες, για κάθε μία από τις οποίες θα βαθμολογούνταν από τους κριτές με άριστα το δέκα.

Διαβάστε ακόμα: GNTM 3 τελικός: Ο Ηρακλής Τζουζίνοφ και η εξωτική ομορφιά του κατέκτησαν το ριάλιτι & GNTM 3 - Αιμιλιάνο Μάρκου: πό τη σχολή Εμποροπλοιάρχων στον τελικό GNTM 3

Δοκιμασίες

To GNTM 3 ξεκίνησε με το ID Catwalk και ολοκλήρωσε τον κύκλο του με μια πασαρέλα για λογαριασμό τριών αναγνωρισμένων brand μόδας. Η μεγάλη έκπληξη ήταν πως μαζί με τους κορυφαίους τέσσερις, περπάτησαν και δεκαπέντε από τα παιδιά που αποχώρησαν από το διαγωνισμό. Φώτα, μουσική, ρυθμός, styling και ένα backstage γεμάτο παλμό, ήταν τα στοιχεία, που συνέθεσαν το φαντασμαγορικό σόου.

Δυστυχώς, όμως, ο Αιμιλιάνο δεν τα κατάφερε και δεν πέρασε στη δεύτερη διαγωνιστική φάση. Συγκεκριμένα, μετά το τέλος της πρώτης πασαρέλας, ο Γιώργος Καράβας έξαλλος τους κάλεσε στα παρασκήνια και τους επισήμανε ότι δεν ακολουθούσαν συγκεκριμένο ρυθμό κι ότι ο Αιμιλιάνο έκανε το λάθος και τους οδήγησε από άλλη πλευρά προς την έξοδο κι όχι από μπροστά. Τελικά, αυτό το λάθος φάνηκε μοιραίο.

Από την άλλη, η Παρασκευή, ο Ηρακλής και ο Ανδρέας κατάφεραν να ξεπεράσουν τον σκόπελο της πασαρέλας και οδηγήθηκαν στο τελικό στάδιο των δοκιμασιών, που δεν ήταν άλλο από μια διπλή φωτογράφηση μόδας, δια χειρός Δημήτρη Σκουλού.

Το εμβληματικό Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά έγινε το σκηνικό για τα δύο σετ: ένα εντυπωσιακό red carpet, στο οποίο τα μοντέλα πόζαραν ως αστέρες, που βραβεύονται και ένα πολυτελές ατμοσφαιρικό πάρτι, που ακολουθεί μετά τη βράβευση.

Παπαράτσι, κομπάρσοι, επαγγελματίες μοντέλα, ρούχα υψηλής ραπτικής και κριτές σε μεγάλα κέφια, δημιούργησαν μια αίσθηση υπερπαραγωγής αλλά και ενθουσιασμού, καθώς το διαγωνιστικό κομμάτι του GNTM 3 ολοκληρώθηκε με τον πιο «παραμυθένιο» τρόπο.

Στη συνέχεια, κριτές και διαγωνιζόμενοι φόρεσαν τα καλά τους και ήταν έτοιμοι για τη μεγάλη ετυμηγορία, καθώς η χαρά, ο ενθουσιασμός και η αγωνία, ήταν τα συναισθήματα, που εναλλάσσονταν γλυκά. Εκεί, τα δύο αγόρια και η μία κοπέλα είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν δύο πρώην συμπαίκτες τους για να είναι δίπλα τους και να τους εμψυχώνουν. Ο Ανδρέας επέλεξε τον Δημοσθένη και τη Λία, η Παρασκευή τον Τσεντολίνι και τον Έντουαρντ και τέλος ο Ηρακλής τον Σήφη και τον Εμμάνουελ. 

Λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε ότι ο μεγάλος νικητής του GNTM 3 είναι ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, μετά την καταμέτρηση των ψήφων του τηλεοπτικού κοινού. 

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ από τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής (Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός) συγκέντρωσε 79 βαθμούς, ενώ ο Ανδρέας 72 και η Παρασκευή 76.

Τα έπαθλα του νικητή

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, ως νικητής του GNTM 3, κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα ρολόι και κοσμήματα συνολικής αξίας €20.000, ένα πολυτελές αυτοκίνητο και ένα διετές συμβόλαιο, με ένα εκ των κορυφαίων και πιο ισχυρών πρακτορείων μοντέλων, παγκοσμίως, το Elite London.

Ποιος είναι ο Ηρακλής Τσουζίνοφ

Ο Ηρακλής με τη σπάνια εξωτική ομορφιά είναι 20 ετών και είναι ένας σύγχρονος πολίτης του κόσμου. Με καταγωγή από τη Ρωσία και τη Γουινέα, γεννήθηκε στη Γερμανία, μεγάλωσε στη Ρωσία και από 8 ετών ζει στην Ελλάδα. Το όνομα Ηρακλής το επέλεξε ο ίδιος γιατί από παιδί αγαπούσε την ελληνική μυθολογία. Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ σπουδάζει σχέδιο μόδας και styling και ασχολείται με το μόντελινγκ τα τελευταία δύο χρόνια.

Το GNTM αποτελεί στοίχημα ζωής για τον Ηρακλή, να αποδείξει σε όσους δεν τον πίστευαν, ότι μπορεί να τα καταφέρει. Τη δύναμη του την αντλεί από τη μητέρα του, που υπήρξε πάντοτε το στήριγμα του και τον μεγάλωσε κάνοντας προσωπικές θυσίες. Για τον Ηρακλή, το GNTM ήταν η ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και να πετύχει τον προσωπικό του άθλο. Και τα κατάφερε. Η αγαπημένη του φράση, που τον εκφράζει σε όλα όσα κάνει είναι το «Μέσα σε όλα».

Πώς σχολίασε το Twitter τη νίκη του Ηρακλή

Για μία ακόμη φορά οι χρήστες του Twitter «ζωγράφισαν» και «έδωσαν πόνο» για τη νίκη του Ηρακλή Τσουζίνοφ με πολύ ευφάνταστα σχόλια:

T
T
T
T
T
T
T
T
T
T
τελικός GNTM 3GNTM 3GNTMτελικός GNTMΗρακλής Τσουζίνοφ