Lifestyle|16.12.2020 16:26

GNTM 3 - Ηρακλής: «Θέλω να φτάσω ψηλά για να με δει μέχρι και ο πατέρας μου που με έχει αφήσει»

Newsroom

Το πρωί της Τετάρτης (16/12), ο Ηρακλής Τσουζίνοφ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», μετά τη μεγάλη του νίκη στο GNTM 3 και αποκάλυψε ότι υπήρξε κάποια στιγμή στη διάρκεια του παιχνιδιού, που είχε αποφασίσει να αποχωρήσει οικειοθελώς. Παράλληλα, ευχαρίστησε τα άτομα της παραγωγής που τον έπεισαν να αλλάξει άποψη και να παραμείνει στο ριάλιτι μόδας.

Διαβάστε ακόμα: GNTM 3 τελικός: Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος εκφράζει απογοήτευση «Δεν είχα δυνάμεις»GNTM 3 τελικός: Ο Ηρακλής Τζουζίνοφ και η εξωτική ομορφιά του κατέκτησαν το ριάλιτι

«H Σταυρούλα και η Ιωάννα, μαζί με την Κατιάνα, την υπεύθυνη των παικτών, με βοήθησαν να παραμείνω στο παιχνίδι και με έβαλαν πίσω στον δρόμο μου. Μου έβαλαν κάποιους στόχους. Ήμουν πραγματικά στο τσακ να φύγω. Με είχε πλακώσει τόσο πολύ ψυχολογικά όλο αυτό που δεν άντεχα άλλο. Είχα πλήξει. Δεν ήξερα τι άλλο να κάνω. Είχα τη φάση του overthinking. Με βάραγε συνέχεια, ανελέητα. Είπα δεν αντέχω άλλο. Στο επόμενο πλατό δίνω τον λόγο μου ότι φεύγω. Μαθεύτηκε και με έπιασαν. Το συζητήσαμε. Δε ξέρω, μου έκανε κλικ και είπα να κάνω μια τελευταία προσπάθεια. Να ξεπεράσω τον εαυτό μου κι ας μην πάρω το έπαθλο» ανέφερε ο ίδιος.

Ο Ηρακλής, με τη σπάνια εξωτική ομορφιά, είναι 20 ετών και είναι ένας σύγχρονος πολίτης του κόσμου. Με καταγωγή από τη Ρωσία και τη Γουινέα, γεννήθηκε στη Γερμανία, μεγάλωσε στη Ρωσία και από 8 ετών ζει στην Ελλάδα. Το όνομα Ηρακλής το επέλεξε ο ίδιος γιατί από παιδί αγαπούσε την ελληνική μυθολογία. Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ σπουδάζει σχέδιο μόδας και styling και ασχολείται με το μόντελινγκ τα τελευταία δύο χρόνια. «Θέλω να καταφέρω να φτάσω τόσο ψηλά ώστε να με δει ακόμα και ο πατέρας μου, ο οποίος με άφησε για δικούς του λόγους. Θέλω να καταλάβει την απώλεια του. Να καταλάβει τι είχε και τι άφησε. Όσο με θυμάμαι, δεν έχω καμία επικοινωνία μαζί του» τόνισε ο νεαρός παίκτης.

«Ο Ανδρέας θίχτηκε που βγήκε τρίτος»

Για τη θέση που πήρε ο Αντρέας στο GNTM 3, ο Ηρακλής σχολίασε: «Χάρηκα πολύ που πήρα τέσσερα δεκάρια από την κριτική επιτροπή και ένιωσα περισσότερη σιγουριά πώς ίσως κερδίσω. Φτάσαμε στο απίστευτο σημείο να νικήσω εγώ. Σίγουρα με το αποτέλεσμα ο Αντρέας "θίχτηκε" γιατί δεν περίμενε να είναι στην τρίτη θέση. Ήθελε την πρώτη θέση. Ο Αντρέας είναι τελειομανής και σίγουρα θα αυτομαστιγώνεται για λάθη που ίσως έχει κάνει. Εκείνη τη στιγμή, όμως, δεν σκεφτόμουν τι περνάει ο Αντρέας, αλλά τη δική μου φάση».

«Με την Αγγελική έχουμε χωρίσει»

Τέλος, ο Ηρακλής αποκάλυψε στην πρωινή εκπομπή του Star ότι είναι πλέον ελεύθερος και ότι δεν βρίσκεται πλέον σε κάποια σχέση. «Τη φάση με την Αγγελική την έζησα στο τέρμα. Ήταν ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου. Την ευχαριστώ γι' αυτό. Ήταν τόσο μεγάλη η εμπειρία του παιχνιδιού που με άλλαξε στο τι νιώθω. Δεν ήμουν ο ίδιος απέναντί της. Δεν ήθελα να την κοροϊδεύω σε αυτό το κομμάτι. Απλά ήθελα να ήμουν ξεκάθαρος μαζί της για να μην υπάρξει στη συνέχεια κάποιο πρόβλημα. Έκλεισε αυτό το κεφάλαιο πολύ ωραία και και έχουμε άριστες επαφές».

τελικός GNTM 3Ηρακλής ΤσουζίνοφGNTM 3νικητής