Lifestyle|16.12.2020 16:56

Νατάσα Καλογρίδη: Η σχέση με τον Λυκουρέζο και η επιθυμία της να γίνει μητέρα

Newsroom

Καλεσμένη στο «Happy Day» βρέθηκε η Νατάσα Καλογρίδη, η οποία μίλησε για τη σημερινή σχέση που έχει με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, τη συμμετοχή της στο J2US με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, αλλά και το παιδί που θα ήθελε να αποκτήσει.

«Με τον Αλέξανδρο είχαμε ουσιαστική σχέση, αλλά το γερό της κομμάτι ήταν το ταξίδι του μυαλού που εγώ πεθαίνω. Γνωριστήκαμε στην ίδια πολυκατοικία, τα γραφεία του είναι πάνω από εμένα. Και ο Κοκλώνης έπαιξε τον ρόλο του. Έχουμε κρατήσει μία σχέση, αλλά άλλης μορφής. Και με τις κόρες του είχα ωραία σχέση» ανέφερε η γνωστή ηθοποιός.

Στη διάρκεια της συνέντευξης, η Νατάσα Καλογρίδη συγκινήθηκε, όταν τη ρώτησε η παρουσιάστρια, αν θα ήθελε να αποκτήσει ένα παιδί. «Εάν υπήρχαν παιδιά δε νομίζω ότι θα έπαιρνα την ίδια απόφαση να χωρίσω με τον πρώην άντρα μου. Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι θα είχα άλλη αντίδραση. Φαντάζομαι ότι αν θα γίνει, θα το αγκαλιάσω. Έχω τόση αγάπη μέσα μου, που θα ήθελα. Να σου πω, θα σε "σκοτώσω", τι μου έχεις κάνεις τώρα; Σταματίνα, τι μου ξύπνησες τώρα;» τόνισε η ηθοποιός.

Αλέξανδρος ΛυκουρέζοςΝατάσα Καλογρίδη