Lifestyle|16.12.2020 17:21

GNTM 3 - Άγγελος Μπράτης: Η πρώτη αντίδρασή του όταν έμαθε ότι ήρθε σε επαφή με κρούσμα κορονοϊού

Newsroom

Τόσο στον ημιτελικό όσο και στο πρώτο μέρος του τελικού του GNTM 3, ο Άγγελος Μπράτης απουσίαζε από το πλατό του ριάλιτι μόδας, πραγματοποιώντας την εμφάνισή του μέσω skype. Το πρωί της Τετάρτης (16/12), ο γνωστός σχεδιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και ανέφερε ότι απομονώθηκε, καθώς ήρθε σε επαφή με κρούσμα κορονοϊού και παράλληλα αποκάλυψε ποια ήταν η πρώτη του αντίδραση όταν το έμαθε μέσω τηλεφώνου.

«Είχα φτάσει για το πλατό του ημιτελικού. Φτάνω πολύ νωρίτερα, οπότε στο καμαρίνι μου δεν υπήρχε κανείς. Κάνω covid test και με το που το κάνω με παίρνουν τηλέφωνο, ότι πριν από δυο ημέρες είχα βρεθεί στον ίδιο χώρο με κάποιον, ο οποίος διαγνώστηκε με κορονοϊό.

Μόνος μου, χωρίς να με πιάσει πανικός, έφυγα από την μεριά που περνάει μόνο η παραγωγή και δεν υπάρχει ποτέ κόσμος. Ήξερα σε ποιο δωμάτιο να πάω που δεν έχει πότε κόσμο, πήγα κλείστηκα μόνος μου. Πήρα τηλέφωνο την παραγωγή, τους είπα τι συμβαίνει. Έφυγα με το αυτοκινητάκι μου, πήγα στο ατελιέ μου, έστησα το κομπιούτερ μου και με είδατε στον ημιτελικό. Αλλά έγιναν όλα σε μια στιγμή, για αυτό με είδατε και χωρίς φώτα» εξήγησε ο γνωστός σχεδιαστής. 

σχεδιαστήςΆγγελος ΜπράτηςGNTM 3