Lifestyle|16.12.2020 17:35

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος «τρολάρει» το τρέιλερ του MasterChef 5: «Έστειλα μήνυμα στο 13033 με κωδικό ΠΑΣΟΚ»

Newsroom

Το πρώτο τρέιλερ για το νέο MasterChef, πέμπτο στη σειρά, που θα ξεκινήσει το νέο έτος, έπαιξε στο Star κατά τη διάρκεια διαφημιστικού διαλείμματος στον τελικό του GNTM 3. Η γνωστή τριάδα των σεφ, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς, ξεκινούν για νέες γευστικές περιπέτειες.

Διαβάστε ακόμα: GNTM 3 τελικός: Νικητής ο Ηρακλής Τσουζίνοφ - Οι τρεις δοκιμασίες και η βαθμολογία

Σε ένα καλογυρισμένο σκηνικό τέσσερις κουκουλοφόροι απαγάγουν και δένουν τους τρεις κριτές. Εκείνοι με την σειρά τους δεμένοι αναρωτιούνται ποιοι κρύβονται πίσω από τις κουκούλες. Η αποκάλυψη έρχεται σε λίγα δευτερόλεπτα, όταν οι κουκουλοφόροι δεν είναι άλλοι από τους νικητές των τεσσάρων κύκλων του ριάλιτι μαγειρικής, που μαλώνουν για το ποια σεζόν ήταν η καλύτερη. Τελικά, εγκαταλείπουν τους τρεις κριτές και φεύγουν με τον Σωτήρη Κοντιζά να λέει: «Ξεχάστε ότι ξέρετε, στο "MasterChef 5" δεν θα είναι τίποτα το ίδιο».

Με αφορμή, λοιπόν, το νέο τρέιλερ του «MasterChef 5», ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση στο Twitter, στην οποία εμπλέκεται το ΠΑΣΟΚ με το lockdown και την απαγωγή του στο τρέιλερ του ριάλιτι μαγειρικής. «Έστειλα μήνυμα στο 13033 με κωδικό ΠΑΣΟΚ. Με σταμάτησαν σε μπλόκο. Με ρώτησαν που πάω. Τους απάντησα πως θα ήθελα να πάω "πίσω" τότε που απλώναμε την μπουγάδα και ο "ήλιος" του την στέγνωνε σε 10 λεπτά…Δεν το κατάλαβαν… Τελικά με συνέλαβαν…». 

T
MasterChef 5MasterChefΛεωνίδας ΚουτσόπουλοςΠΑΣΟΚ