Lifestyle|19.12.2020 09:31

Άννα Μαρία Ψυχαράκη, νικήτρια του Big Brother: «Εγώ δεν είμαι αχάριστη»

Newsroom

Αρκετοί την κατηγόρησαν για θεατρινισμούς και υπερβολές, όμως η Κρητικιά δικηγόρος του ριάλιτι «Big Brother» Άννα Μαρία Ψυχαράκη κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό και έφυγε από το σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού» με το έπαθλο των 100.000 ευρώ. Η Άννα Μαρία ήταν εδώ και πολλές εβδομάδες το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, αν και υπήρξε μία παίκτρια που προκαλούσε συνεχώς εντάσεις και έφτασε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού να έχει τσακωθεί κυριολεκτικά με όλους τους συμμετέχοντες.

Διαβάστε ακόμα: Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Ποια είναι η μεγάλη νικήτρια του Big Brother - Η πορεία στο ριάλιτι

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μπήκε στο στούντιο του «Big Brother» και μίλησε για τα πρωτόγνωρα συναισθήματά της, ευχαριστώντας για ακόμα μία φορά τον κόσμο που τη στήριξε. «Είμαι πολύ ευτυχισμένη, ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει, θα το συνειδητοποιήσω. Αγαπώ όλο τον κόσμο. Ο κόσμος με ψήφισε και τον ευχαριστώ γιατί έδωσε χρήματα για μένα, που είμαστε τώρα σε δύσκολες εποχές.

Εγώ δεν είμαι αχάριστη, ποτέ δεν υπήρξα αχάριστη γιατί έχω μάθει από τους γονείς μου αυτό το πράγμα. Έχω μάθει να παίρνω αγάπη και να δίνουμε αγάπη στον κόσμο. Έχουμε περάσει πολλές δυσκολίες και έχω έρθει εδώ να πω, ποτέ μην τα παρατάτε, ότι μπορεί να είσαι κάτω αλλά όταν ανεβαίνεις σιγά σιγά τα βήματα και έχεις μια ισορροπία και δεν χάνεσαι. Ειλικρίνεια, σεβασμός, να εκτιμάς αυτά που σου δίνουνε, μην τα πετάς. Ευχαριστώ πολύ» τόνισε η νικήτρια του «Big Brother» της νέας εποχής.

Άννα Μαρία ΨυχαράκηBig Brotherτελικός Big Brother