Η Βούλα Πατουλίδου μας συστήνει τον γιο της (vid)
NewsroomΣτην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η Βούλα Πατουλίδου μαζί με τον 20χρονο γιο της, Γιώργο Ζαρζαβατσίδη, μιλούν για την ιδιαίτερη σχέση τους.
«Είμαστε πολύ κοντά, δεν υπάρχουν μυστικά, είμαστε σαν φίλοι. Ήταν αυστηρή μητέρα», αναφέρει ο Γιώργος Ζαρζαβατσίδη. «Δεν είναι εύκολο να έχεις μητέρα τη Βούλα Πατουλίδου. Εγώ έτσι όπως το βλέπω είναι ότι κρύβεσαι από ένα όνομα και θες να φτιάξεις και εσύ κάτι δικό σου. Εγώ το έχω πάρει εγωιστικά, ότι δε θέλω να γίνω κάτι λόγω του Πατουλίδου σαν όνομα. Θέλω να αρέσω ή να μην αρέσω στους ανθρώπους για αυτό που είμαι, όχι για αυτό που είναι η μάνα μου», συμπληρώνει ο νεαρός αθλητής.
«Είναι δύσκολο να πηγαίνεις παντού, και είναι ίσως η πρώτη φορά που το λέω μπροστά στο παιδί…στον άντρα, και να ρωτάνε "θα γίνεις σαν τη μαμά σου;" Είναι δύσκολο ντε και καλά να πρέπει να γίνεις και εσύ κάποιος. Μα είσαι κάποιος. Κάποια στιγμή σε μια ανάλογη ερώτηση, γυρίζει με πολύ τσατίλα και λέει στον άλλο: "Εγώ θα γίνω μέτριος". Το μέτριος ποιος το κρίνει; Εσύ θα είσαι εσύ. Όταν θα είσαι καλά, θα είσαι άριστος», τονίζει η Βούλα Πατουλίδου.
- Πολιτική «θύελλα» μετά τη δολοφονική επίθεση με γκαζάκια στη Θεσσαλονίκη
- Απίστευτο βίντεο στην Ελαφόννησο: Άνδρας μπαίνει κολυμπώντας σε πλοίο που έκανε βόλτες στο λιμάνι με ανοιχτό καταπέλτη
- Φρίκη στο Οχάιο: 16 παιδιά ζούσαν για 4 χρόνια σε δωμάτιο 15 τμ γεμάτο σκουπίδια και περιττώματα
- Η σερβιτόρα που δέχθηκε έναν λαχνό αντί για φιλοδώρημα, κέρδισε 3 εκατ. δολάρια πριν 40 χρόνια και έγινε ταινία