Lifestyle|21.12.2020 14:25

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Προσπάθησαν να με κάνουν να πιστέψω ότι είμαι τρελή στο Big Brother»

Newsroom

Aρκετοί την κατηγόρησαν για θεατρινισμούς και υπερβολές, όμως η Κρητικιά δικηγόρος του ριάλιτι «Big Brother» Άννα Μαρία Ψυχαράκη κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό και έφυγε από το σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού» με το έπαθλο των 100.000 ευρώ. Η Άννα Μαρία ήταν εδώ και πολλές εβδομάδες το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, αν και υπήρξε μία παίκτρια που προκαλούσε συνεχώς εντάσεις και έφτασε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού να έχει τσακωθεί κυριολεκτικά με όλους τους συμμετέχοντες.

Διαβάστε ακόμα: Άννα Μαρία Ψυχαράκη, νικήτρια του Big Brother: «Εγώ δεν είμαι αχάριστη»Big Brother - Το Twitter «γλεντάει» Άννα Μαρία και Σοφία: «Σαν συμπεθέρες που μισιούνται είναι»

Το μεσημέρι της Δευτέρας (21/12), η Άννα Μαρία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και μίλησε για όλα. «Αυτό ήμουν, αυτό είμαι και δεν πρόκειται ν' αλλάξω. Πάντα ενδιαφερόμουν να μιλάω με τον κόσμο. Έβρισκα αφορμή. Δεν είδα ποτέ το έπαθλο ως χρηματικό, αλλά ως έπαθλο αγάπης. Το παράπονό μου ήταν πως δεν με κατανόησαν, γιατί ήμουν ανοιχτό βιβλίο. Τους δικαιολογούσα πάρα πολλές φορές. Τους έδωσα φροντίδα. Ήταν φορές που έπαιξα και γέλασα. Αλλά αυτό που μου έχει μείνει είναι ότι πέρασα έντονες δύσκολες στιγμές» τόνισε η ίδια.

Τρία 24ώρα μετά τη νίκη της και η Άννα Μαρία ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι είναι η μεγάλη νικήτρια του «Big Brother» της νέας εποχής. «Εχω λάβει τόση αγάπη απ' όλο τον κόσμο. Έχω άγνοια. Δε ξέρω ποιος με συμπαθεί και ποιος με αντιπαθεί. Δε μου αρέσει η λέξη "μισώ". Αν με κάνετε να νιώσω όμορφα θα σας κάνω να περάσετε ακόμη πιο όμορφα. Ειλικρινά πήγα εκεί για να περάσω τα όμορφα μου μηνύματα. Να είμαστε όλοι μονιασμένοι. Ένιωσα άπειρες φορές ότι πατούσαν τις αξίες μου. Ένιωθα πως τις κατέστρεφαν με τη συμπεριφορά τους και παρόλα αυτά τους δικαιολογούσα. Φυσικά θα συνεχίσω να εργάζομαι ως δικηγόρος. Μου έλειψε η αγάπη από τους συγκατοίκους μου. Από το πρωί σηκωνόμουν με το χαμόγελο και τους πείραζα. Μετά κάτι γινόταν. Έκανα αυτά τα παράξενα και κάποιος κόσμος νόμιζε πως τρελάθηκα» υπογράμμισε.

Για τις στιγμές που μιλούσε με τον εαυτό της και για ορισμένους που την κατηγόρησαν ότι έπαιζε θέατρο στο σπίτι του «Big Brother», η Άννα Μαρία απάντησε: «Καλό είναι να μιλάς στον εαυτό σου, για να ξέρεις τι σου γίνεται. Προσπαθούσαν να με κάνουν να πιστέψω πως είμαι τρελή. Τους έλεγα πως θα με κάνετε να το πιστέψω πως είμαι τρελή και μετά θα γίνει εδώ της πουτ@ν@ς. Σε αυτούς που λένε ότι έπαιζα θέατρο συνήθως λένε πως όταν ένας άνθρωπος χρησιμοποιεί κάποιες λέξεις συνεχόμενα, θέατρο, θέατρο, είναι αυτός που κάνει το θέατρο. Δεν έβλεπαν την καμπούρα τους και πάντα τους δικαιολογούσα. Ήμουν η μοναδική παίκτρια που δε ρώτησα ποτέ συμπαίκτη μου αν με ψήφισε. Έχω σκεφτεί πως θα αξιοποιήσω το έπαθλο. Θα βοηθήσω την οικογένειά μου. Τους φίλους και τους γνωστούς που ξέρω. Και ένα σωρό αγνώστους που θέλουν βοήθεια». 

τελικός Big BrotherBig BrotherΆννα Μαρία Ψυχαράκη