Lifestyle|28.10.2018 16:52

Κωνσταντίνος Βασάλος: Τι λέει για τη μητέρα των παιδιών του

Newsroom

Ο γοητευτικός Κωνσταντίνος Βασάλος, ένα από τα πρόσωπα που πλαισιώνουν τη Σίσσυ Χρηστίδου στην πρωινή εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του Open TV, δηλώνει συντροφικό άτοµο και σε δηλώσεις του στη Realnews αποκαλύπτει ότι στο πρόσωπο της αγαπημένης του βλέπει τη μητέρα των παιδιών του. Την οποία μάλιστα συμπαθούν και οι γονείς του! 

Το ζευγάρι, που γνωρίστηκε στο τηλεοπτικό ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» το 2017, ζει κάτω από την ίδια στέγη περίπου έναν χρόνο. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Βασάλος ποστάρουν πολύ συχνά στιγμιότυπα της καθημερινότητάς τους στα social media. Πρόκειται για ένα αγαπημένο ζευγάρι, αλλά ο γάμος θα πρέπει να περιμένει.

«Η συµβίωση δεν είναι κάτι που µε φοβίζει. Είµαι συντροφικό άτοµο και η Ευρυδίκη είναι νοικοκυρά, ξέρει να κρατάει ένα σπίτι. Έχει ένα κακό συνήθειο, το οποίο µε ενοχλεί πάρα πολύ, στριφογυρίζει µια τούφα από τα µαλλιά της. Από την πλευρά της αυτό που την ενοχλεί είναι ότι είµαι ακατάστατος. Μπαίνω στο σπίτι και πετάω την µπλούζα µου, τα παπούτσια µου», λέει ο παρουσιαστής. 

T

Και συνεχίζει λέγοντας ότι ακόμη δεν έχει γίνει η πρόταση γάµου: «Όχι, αν είχα κάνει πρόταση γάµου, θα το είχατε µάθει. Προς το παρόν ζούµε αρµονικά σαν ζευγάρι, ο γάµος δεν επείγει, εγώ είµαι 28, η Ευρυδίκη είναι 31, δεν µας πήραν τα χρόνια, αλλά δεν είµαστε και µωρά παιδιά. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους, δεν χρειάζεται να πιέζουµε καταστάσεις. Στο πρόσωπό της βλέπω τη µητέρα των παιδιών µου, η Ευρυδίκη πληροί όλες τις προϋποθέσεις. Για να είµαστε έναν χρόνο µαζί, το έχω στο µυαλό µου, γιατί είναι ένα κορίτσι συνειδητοποιηµένο, ξέρει τι θέλει, δεν αµφιταλαντεύεται ποτέ. Οι γονείς µου τη συµπαθούν πάρα πολύ γιατί είναι ένα άτοµο πολύ φιλικό και συναισθηµατικό».

Open TV