Lifestyle|24.12.2020 10:31

Χρήστος Λούλης: «Μετάνιωσα που μίλησα έτσι για τη Μακρυπούλια» - Το ελαφρυντικό που δίνει στον εαυτό του

Newsroom

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» βρέθηκε ο Χρήστος Λούλης, ο οποίος μίλησε για τη ματαιοδοξία, που αρχικά τον έσπρωξε στην υποκριτική και τον ναρκισσισμό, που κάποια στιγμή τον έριξε στην παγίδα να πιστεύει ότι η ζωή του χρωστάει. «Ήμουνα μεγάλο ψώνιο» παραδέχτηκε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός μίλησε για τον σεξισμό και για τις αντιδράσεις που δέχτηκε για τηλεοπτικό σποτ που χαρακτηρίστηκε «σεξιστικό» και κατέληξε ότι «έχω σταματήσει να προσπαθώ να με συμπαθήσουν οι άνθρωποι». Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην ατάκα απαξίωσης προς τη Ζέτα Μακρυπούλια, δηλώνοντας μετανιωμένος, ενώ εξομολογήθηκε ότι πλέον δεν θα είχε αντίρρηση να παίξει μαζί της στο θέατρο.

«Ήμουν αλαζόνας. Ήταν αλαζονικό από μέρους μου. Το μετάνιωσα γιατί ήταν άδικο και γι’ αυτήν και για εμένα. Μετάνιωσα που το σκέφτηκα. Έχω όμως ελαφρυντικό, ήμουν σε μία φάση της ζωής μου που δεν ήμουν καθόλου καλά. Ήμουν φαντάρος και έκανα 12 ώρες σκοπιά την ημέρα. Ήμουν 29 χρονών και δίπλα μου είχα 20άρηδες που ήταν βύσματα και τρέχανε και εγώ ήμουν σε μια σκοπιά όλη τη μέρα. Εκείνη την περίοδο έδωσα μια συνέντευξη και έπρεπε με κάποιο τρόπο να νιώσω πάρα πολύ καλά για τον εαυτό μου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Λούλης.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη δήλωση είχε γίνει το 2011 για γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό και τότε ο γνωστός ηθοποιός είχε αναφέρει ότι «είναι μια όμορφη γυναίκα, την οποία την ξέρει ο κόσμος εδώ και πολλά χρόνια, είναι πολύ χαριτωμένη και κάνει αυτό που κάνει μια χαρά. Δεν κάνουμε, όμως, το ίδιο πράγμα».

Η Ζέτα Μακρυπούλια από την άλλη δεν έδωσε διάσταση στο θέμα και το σχολίασε για πρώτη φορά πριν ένα χρόνο όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, λέγοντας: «Έγινε ένα τεράστιο σίριαλ όλο αυτό με τον Χρήστο Λούλη και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω απαντήσει ποτέ. Ούτε τώρα θα το ανοίξω και πολύ. Αλλά θέλω να πω, ότι εν μέρει σε κάποια πράγματα, καταλαβαίνω τι ήθελε να πει. Καταλαβαίνω τι εννοεί. Γιατί δυστυχώς, όπως και να το κάνουμε, οι ταμπέλες υπάρχουν και η διαφορετικότητα υπάρχει. Εκείνον τον πήγε η ζωή σε ένα διαφορετικό είδος θεάτρου. Έχει μείνει σε αυτό και δουλεύει με έναν συγκεκριμένο τρόπο που δεν δουλεύουμε έτσι εμείς. Αυτό δεν κάνει τον έναν ηθοποιό και τον άλλο όχι. Αλλά νομίζω εννοούσε αυτό. Ήταν και μια εποχή πολύ τρελή. Δεν τον έχω συναντήσει και ποτέ από κοντά. Δε μπορώ να πιστέψω ότι έχει κάτι προσωπικό».

Ζέτα ΜακρυπούλιαηθοποιόςΧρήστος Λούλης