Lifestyle|25.12.2020 12:23

Style Me Up: Η φάρσα που έκαναν οι coaches και η Μαρία Μπακοδήμου στον Τρύφωνα Σαμαρά

Newsroom

Παραμονή Χριστουγέννων και το «Style Me Up» το γιόρτασε με ένα ξεχωριστό επεισόδιο. Ο Τρύφωνας έφερε μια πολύ καλή του φίλη και αγαπημένη τραγουδίστρια όλων, τη Χαρά Βέρρα, και το πανηγύρι ξεκίνησε. Φυσικά και οι τρεις style coaches διεκδίκησαν την τραγουδίστρια. Η ίδια δεν μπόρεσε να επιλέξει κι έτσι πήγαν όλοι μαζί στο Mall, όπου ανάμεσα σε τραγούδια, χορούς και ρούχα επέλεξαν το τελικό outfit.

Στο κομμωτήριο του «Style Me Up», ο Τρύφωνας Σαμαράς υποδέχτηκε τη Χαρά, φορώντας τα καλά του, ενώ μεταξύ ψαλιδιού και ντεκαπάζ έπεσαν και οι σπόντες σχετικά με τη συμμετοχή του στο «J2US». Στην τελική πασαρέλα, ο Τρύφωνας πέρασε ένα σοκ, καθώς άκουσε ότι δεν αρέσουν σε κανέναν τα μαλλιά της Χαράς.

«Νομίζω το μαλλί είναι το χειρότερο που έχω δει» του είπε ο Δημήτρης κάτι που δεν άφησε αναπάντητο κομμωτής: «Κι εγώ τα ρούχα τα χειρότερα που έχω δει. Δεν έχει styling αυτό το πράγμα».

«Τα φτερά είναι λίγο too much» είπε ο Γιάννης Λάσκος. «Και το χρώμα σαν να μην πέτυχε» είπε η Υβόννη Μπόσνιακ κάνοντας έξαλλο τον Τρύφωνα. Μόλις αποκαλύφθηκε, όμως, ότι πρόκειται για φάρσα όλοι ξέσπασαν σε δυνατά γέλια.

Μαρία ΜπακοδήμουΤρύφωνας ΣαμαράςStyle Me UpOPEN