Charles Campion: Πέθανε ένας από τους κριτές του «MasterChef» - Η ανάρτηση στο Twitter
NewsroomΤην τελευταία του πνοή άφησε ο Charles Campion, ένας εκ των κριτών του διάσημου ριάλιτι μαγειρικής, «MasterChef». Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από τα social media με τους συναδέλφους του να μεταφέρουν τα τραγικά νέα.
«Δεν θα ξεχάσω τις περιπέτειες μας και τα προγράμματα που φτιάξαμε παρέα» έγραψε, μεταξύ άλλων, ο Dan Saladino στο Twitter. «Ζούσε με την οικογένειά του και συχνά μιλούσε για αυτούς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων» πρόσθεσε ο Tracey MacLeod. «Ο Charles Campion ήταν ένας θαυμάσιος και αγαπητός άνθρωπος, με μια υπέροχη αίσθηση του χιούμορ» σημείωσε ο Jay Rayner.
Ο Charles Campion είχε εργαστεί σε μερικά από τα μεγαλύτερα περιοδικά και εφημερίδες της Βρετανίας, μεταξύ των οποίων οι Times, η Independent και η Evening Standard. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια θανάτου του, ωστόσο όλα συνηγορούν σε ανακοπή καρδιάς.
- Άμεση ανάλυση για ανασχηματισμό: Τα μηνύματα Μητσοτάκη από τις ευρείες αλλαγές και η επιχείρηση «καθαρά γαλάζια χέρια»
- Τραμπ: Σε λίγο θα μπορούμε να ανοίξουμε το Ορμούζ, να πάρουμε το πετρέλαιο και να κερδίσουμε μια περιουσία
- Παράνομη «φάρμα» στους Αμπελόκηπους: Τα κλουβιά, ο λαχανόκηπος και η τηλεοπτική εμφάνιση του γνωστού αρχιτέκτονα
- Καβγάς Σδούκου-Σκουρλέτη στον «αέρα» του OPEN: «Την υπόθεση ξεσκέπασε η ΝΔ» - «Κάνετε τα πάντα για να μας γυρίσετε στη χρεωκοπία»