Δημήτρης Κοργιαλάς: «Έχω φύγει από την Αθήνα εδώ και έναν χρόνο»
NewsroomΣτην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» εμφανίστηκε, μέσω skype, ο Δημήτρης Κοργιαλάς και μίλησε για την απόφασή του να επιστρέψει στον τόπο καταγωγής του, τη Ναύπακτο, τον γιο του, ενώ περιέγραψε και τη ζωή του εκεί.
«Έχω φύγει από την Αθήνα εδώ και έναν χρόνο γιατί δεν ταίριαζα εκεί. Εδώ έχω τη θάλασσα, το ψάρεμα και μπορώ να δουλεύω σε ένα καλύτερο περιβάλλον από αυτό που είχα στην Αθήνα. Δουλεύω κανονικά στη Ναύπακτο στον χώρο που μου έχει αφήσει ο Θανάσης. Θα γίνει τεσσάρων χρόνων και είναι θηρίο. Ο μικρός έχει αρχίσει και μαθαίνει τα τραγούδια μου και τα τραγουδά» ανέφερε, αρχικά, ο γνωστός τραγουδιστής.
«Τηρούμε όλα τα μέτρα και εδώ. Προσέχουμε πάρα πολύ και επειδή λίγο πολύ γνωριζόμαστε, υπάρχει ιδιαίτερη ευαισθησία και προσέχουμε πολύ» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Κοργιαλάς.
- Φρικιαστική γυναικοκτονία στην Ελβετία: 41χρονος αποκεφάλισε, τεμάχισε και πολτοποίησε τη σύζυγό του
- Ο Πασχάλης Τερζής επιστρέφει στη μουσική βιομηχανία - Η αποκάλυψη του Χρήστου Νικολόπουλου
- Βίντεο-σοκ από την Αττική Οδό: Η στιγμή που μηχανή παρασέρνει τροχονόμο για να ξεφύγει από μπλόκο
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιλεκτικές απαντήσεις και «δικαίωμα της σιωπής» από τον Ξυλούρη στην Εξεταστική