Lifestyle|30.12.2020 14:58

Σοφία Δανέζη – Δημήτρης Κεχαγιάς: Η πρώτη κοινή τους φωτογραφία μετά το τέλος του «Big Brother»

Newsroom

Η «φωνακλού» του «Big Brother» Σοφία Δανέζη ήταν μία από τις παίκτριες που είχε τους περισσότερους ίσως καβγάδες μέσα στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού», όπου νικητής αναδείχθηκε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, κερδίζοντας το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Η Σοφία Δανέζη ανέπτυξε μία τρυφερή σχέση με τον Δημήτρη Κεχαγιά, μία σχέση που πολλοί θεώρησαν ότι επηρέασε αρνητικά τον πρώην παίκτη του «Big Brother», ο οποίος αποχώρησε από το παιχνίδι μια ανάσα πριν την τελική πεντάδα. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι αυτοί που έλεγαν ότι είχε γεννηθεί ανάμεσά τους ένα ειδύλλιο, κάτι που όμως ποτέ δεν επιβεβαίωσε κανένας από τους δύο. Ο ένας εξέφρασε με κάθε τρόπο τον θαυμασμό του για τον άλλον και όπως είπαν, ο χρόνος θα δείξει.

Λίγες ημέρες μετά τον τελικό του «Big Brother», λοιπόν, η Σοφία Δανέζη δημοσίευσε την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram. Οι δυο τους φαίνονται να είναι επίσημα ντυμένοι, να κάθονται στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου και να πηγαίνουν σε κάποια κοινή δραστηριότητα. 

Σοφία Δανέζη και Δημήτρης Κεχαγιάς (Copyright: Instagram @sofia_danezi)
Big BrotherΔημήτρης ΚεχαγιάςΣοφία Δανέζηinstagram