Lifestyle|01.01.2021 20:03
Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Στέλνουν ευχές αγκαλιά με τα σκυλιά τους
NewsroomΕυχές στέλνουν ο Βασίλης Κικίλιας για την Πρωτοχρονιά, με μια φωτογραφία που είναι αγκαλιά με την Τζένη Μπαλατσινού, αλλά και τα δύο σκυλιά τους.
Τη φωτογραφία με την Τζένη Μπαλατσινού και τα σκυλιά τους, ανέβασε στο Facebook ο Βασίλης Κικίλιας, για να ευχαριστήσει όσους του ευχήθηκαν για την ονομαστική του εορτή.
«Σας ευχαριστώ για όλες τις ευχές σας και τα υπέροχα μηνύματά σας! Καλή χρονιά σε εσάς, τις οικογένειές σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Μια χρονιά ελεύθερη και ανθρώπινη που θα μας φέρει πάλι κοντά», έγραψε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας στον λογαριασμό του στο Facebook.
Διαβάστε ακόμη
- Το «δεν έχουμε άλλα» του Μητσοτάκη στους αγρότες, το άνοιγμα του Ανδρουλάκη στα αριστερά του και η υποτιμητική φράση της Καρυστιανού για τους υπόλοιπους συγγενείς
- Ώρα μηδέν για τα μπλόκα των αγροτών - Τι θα ζητήσουν σήμερα από τον Μητσοτάκη
- «Σαν ταινία φρίκης»: Τραγικός ο απολογισμός μετά τον εκτροχιασμό τρένων στην Ισπανία - Αυξήθηκαν στους 39 οι νεκροί, δεκάδες οι σοβαρά τραυματίες
- Η νέα απειλή Τραμπ για δασμούς, η απάντηση των Ευρωπαίων και οι ισορροπίες στη… γειτονιά - Τα νέα δεδομένα «διαβάζει» η Αθήνα