Lifestyle|01.01.2021 20:03
Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Στέλνουν ευχές αγκαλιά με τα σκυλιά τους
NewsroomΕυχές στέλνουν ο Βασίλης Κικίλιας για την Πρωτοχρονιά, με μια φωτογραφία που είναι αγκαλιά με την Τζένη Μπαλατσινού, αλλά και τα δύο σκυλιά τους.
Τη φωτογραφία με την Τζένη Μπαλατσινού και τα σκυλιά τους, ανέβασε στο Facebook ο Βασίλης Κικίλιας, για να ευχαριστήσει όσους του ευχήθηκαν για την ονομαστική του εορτή.
«Σας ευχαριστώ για όλες τις ευχές σας και τα υπέροχα μηνύματά σας! Καλή χρονιά σε εσάς, τις οικογένειές σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Μια χρονιά ελεύθερη και ανθρώπινη που θα μας φέρει πάλι κοντά», έγραψε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας στον λογαριασμό του στο Facebook.
Διαβάστε ακόμη
- «Δείξαμε τη δύναμή μας στο αεροδρόμιο»: Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες της Κρήτης - Τι λένε για την «εγκληματική οργάνωση»
- Στο ΚΑΤ οδηγός λεωφορείου - Γρονθοκοπήθηκε από οδηγό ΙΧ για ένα φλας
- Η Google ξανά στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: Παραβιάζει τους κανόνες με το AI;
- Ο Βαλάντης εκνευρίστηκε με τους μουσικούς του και τους «έφτυσε» επί σκηνής - Δείτε βίντεο