Lifestyle|08.01.2021 14:41

Kim Kardashian: Χωρίζει με τον Kanye West έπειτα από έξι χρόνια γάμου

Newsroom

Η Kim Kardashian (Κιμ Καρντάσιαν) και ο Kanye West (Κάνιε Γουέστ) φαίνεται πως ακολουθούν πλέον διαφορετικούς δρόμους, έπειτα από έξι χρόνια κοινής πορείας και τέσσερα παιδιά. Σύμφωνα με τη Daily Mail, το ζευγάρι ζει χωριστά εδώ και αρκετούς μήνες, ενώ η Page Six σημειώνει ότι «κρατούν χαμηλό προφίλ, αλλά ο γάμος τους έχει τελειώσει». Ο γνωστός ράπερ «έχει τελειώσει εντελώς με όλη την οικογένεια. Δεν θέλει να έχει σχέση με αυτούς».

Παράλληλα, η 40χρονη τηλεπερσόνα έχει ήδη βγάλει τη βέρα της και έχει προσλάβει τη διάσημη δικηγόρο διαζυγίων Λόρα Βάσερ (Laura Wasser), της οποίας οι πελάτες περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τους Τζόνι Ντεπ και Αντζελίνα Τζολί. «Η Κιμ προσέλαβε τη Λόρα Βάσερ και βρίσκονται σε συνομιλίες για διευθέτηση» αναφέρει πηγή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κάνιε Γουέστ είχε αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media τον περασμένο Ιούλιο ότι «προσπαθώ να χωρίσω από τότε που η Κιμ συναντήθηκε με τον Meek στο Warldolf για τη μεταρρύθμιση των φυλακών». Αποκάλεσε δε, την Κρις Τζένερ ως «Kris Jong-Un» και ισχυρίστηκε ότι οι Καρντάσιαν προσπαθούσαν να τον αναγκάσουν να κάνει ψυχιατρική θεραπεία.

Στη συνέχεια, ο 43χρονος ράπερ εμφανίστηκε απρόθυμα στα γενέθλια της Κιμ στην Ταϊτή τον περασμένο Οκτώβριο, αλλά για μία μόνο ημέρα. «Εμφανίστηκε αργά και έφυγε νωρίς. Το μόνο που έκανε ήταν να φέρει το ολόγραμμα του πατέρα της Ρόμπερτ Καρντάσιαν και μετά έφυγε από εκεί όσο πιο γρήγορα μπορούσε» δήλωσε άλλη πηγή από το στενό οικογενειακό τους περιβάλλον.

Ο δεσμός της Κιμ Καρντάσιαν με τον Κάνιε Γουέστ ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2012, όταν ακόμα η διάσημη τηλεπερσόνα ήταν νομικά παντρεμένη με τον παίκτη του NBA, Κρις Χάμφρις. Το διαζύγιο βγήκε στις 3 Ιουνίου 2013, λίγο πριν τη γέννηση του πρώτου παιδιού της με τον Γουέστ. Έπειτα, το ζευγάρι ξεκίνησε τις ετοιμασίες του γάμου του, που έγινε τελικά στις 24 Μαΐου 2014, στο Φορτ Ντι Μπελβεντέρε της Φλωρεντίας στην Ιταλία. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά: τη Νορθ, τον Σεντ, τη Σικάγο και τον Ψαλμ.

Η οικογένεια Καρντάσιαν έρχεται με νέα σειρά στο Hulu

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η οικογένεια Καρντάσιαν αποκάλυψε ότι η τηλεοπτική τους εκπομπή στο Ε! θα τελειώσει φέτος, με τους φανατικούς θαυμαστές της σειράς σε όλον τον κόσμο να νιώσουν απογοήτευση που θα χάσουν τις αγαπημένες τους τηλεπερσόνες. Ωστόσο, η απογοήτευση δεν κράτησε πολύ, αφού η momager Κρις Καρντάσιαν - Τζένερ ανακοίνωσε μέσω Instagram: «Είμαστε ενθουσιασμένοι και σας ανακοινώνουμε τη νέα μας πολυετή συνεργασία με το Hulu και το Star για κάτι που πρόκειται να έρθει το 2021».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Hulu: «Οι [Καρντάσιαν-Τζένερ] θα δημιουργήσουν ένα νέο παγκόσμιο περιεχόμενο στο πλαίσιο μιας πολυετούς συμφωνίας, για ροή αποκλειστικά από το Hulu στις ΗΠΑ και σε πολλά άλλες χώρες μέσω του τηλεοπτικού δικτύου Star». Σύμφωνα με την ανακοίνωση και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στη νέα σειρά θα εμφανίζονται οι: Κρις, Κόρτνεϊ, Κιμ, Κλοέ, Κένταλ, Κάιλι και Σκοτ.

T

Ο «εγκέφαλος» της οικογένειας: Η φιλόδοξη μαμά-μάνατζερ

Τι θα ήταν όμως οι διάσημες αδελφές χωρίς τη φιλόδοξη μητέρα και μάνατζέρ τους; Γιατί πίσω από όλες τις συμφωνίες, τις επιτυχίες, τα ψέματα αλλά και τα σκάνδαλα βρίσκεται η Κρις Τζένερ. Μια γυναίκα που από πολύ νεαρή ηλικία ονειρευόταν μια πολυτελή ζωή μπροστά από τα φώτα. Και τελικά τα κατάφερε. Με ανορθόδοξες τακτικές. Ο πρώτος γάμος της με τον μεγαλοδικηγόρο Ρόμπερτ Καρντάσιαν -έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό ως δικηγόρος υπεράσπισης του αθλητή O. J. Simpson στην πολύκροτη δίκη για τη δολοφονία της γυναίκας του- της χάρισε τέσσερα παιδιά και ένα διόλου ευκαταφρόνητο μηνιαίο εισόδημα μετά τον χωρισμό τους.

T

Ακόμα μεγαλύτερη, όμως, ήταν η περιουσία που έλαβε μετά τον θάνατό του, καθώς χρίστηκε διαχειρίστρια μέχρι την ενηλικίωση των παιδιών. Και την εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο. Βέβαια ο γάμος με τον δεύτερο σύζυγό της, Μπρους Τζένερ, της έδωσε την αναγνωρισιμότητα που πάντα ήθελε. Το 2007 η πρόταση του καναλιού Ε για τη δημιουργία του πρώτου οικογενειακού ριάλιτι την έκανε να εκτοξεύσει την περιουσία της, εκπαιδεύοντας τα παιδιά της από νωρίς στην αναγνωρισιμότητα και υπογράφοντας συμφωνίες που της εξασφαλίζουν να λαμβάνει ποσοστά από τα προσωπικά τους κέρδη εφ’ όρου ζωής. Η Κρις Τζένερ ήταν και θα συνεχίσει να είναι ο μεγάλος και επικίνδυνος «εγκέφαλος» πίσω από το μιντιακό φαινόμενο που ακούει στο όνομα Καρντάσιαν-Τζένερ.

T
διαζύγιοKim KardashianχωρισμόςΚάνιε ΓουέστΚιμ Καρντάσιαν