Lifestyle|06.01.2021 17:42

Κωνσταντίνος Αργυρός - Ιωάννα Μαλέσκου: Το νέο hot ζευγάρι της πόλης;

Newsroom

Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκαν καλεσμένοι στο πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο του «Στην υγεία μας» και αρκετοί παρατήρησαν πως υπάρχει ένα ειδύλλιο μεταξύ τους. Σύμφωνα με την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κουκου» και με τη Soula Glamorous, υπήρξε αμοιβαία συμπάθεια μεταξύ τους, ενώ στη συνέχεια έκαναν follow ο ένας τον άλλο στο Instagram.

Παράλληλα, ο Στέφανος Κωνσταντίνιδης, ο οποίος ήταν και αυτός «παρών» στο εορταστικό επεισόδιο, αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια αντάλλαξαν αριθμούς τηλεφώνου, ενώ ο Κωνσταντίνος Αργυρός άλλαξε θέση για να μην έχει πλάτη τη νεαρή παρουσιάστρια.

Θυμίζουμε ότι η Ιωάννα Μαλέσκου έχει μιλήσει για τον τραγουδιστή στην εκπομπή της και έχει εξηγήσει πόσο πολύ της αρέσουν τα τραγούδια του. «Μου είναι πολύ συμπαθής ο καλλιτέχνης αυτός, αλλά και σαν άνθρωπος. Επίσης, μου αρέσει η συνολική του εικόνα και αύρα» είχε αναφέρει η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ πριν από λίγες ημέρες στο «Love it».

Πηγές από το περιβάλλον του τραγουδιστή, πάντως, επισημαίνουν πώς η σχέση του με την παρουσιάστρια ξεκίνησε και τελείωσε στο Instagram. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο γύρισμα της εκπομπής και έκαναν follow ο ένας τον άλλον, αλλά δεν αντάλλαξαν αριθμούς τηλεφώνου

Εξάλλου αυτή την περίοδο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος υποδέχτηκε τη νέα χρονιά κάνοντας νέα πρωτοφανές ρεκόρ καθώς είναι ο μόνος Έλληνας καλλιτέχνης με 12 τραγούδια στο ετήσιο ελληνικό airplay του 2020, είναι επικεντρωμένος στα επαγγελματικά του. Προ εβδομάδων κυκλοφόρησε, από την Panik Platinum, η νέα του επιτυχία «Θα ‘Μαι Εδώ» και ετοιμάζει τα επόμενα τραγούδια του

Κωνσταντίνος ΑργυρόςζευγάριΙωάννα Μαλέσκου