Lifestyle|06.01.2019 18:36

Αυτός ο σκηνοθέτης ήταν ο κρυφός έρωτας της Μαριάννας Τόλη

Newsroom

Ο Μεγακλής Βιντιάδης παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Espresso» και αποκάλυψε για πρώτη φορά τον άγνωστο έρωτά του με την πρόωρα χαμένη Μαριάννα Τόλη, ένα φλογερό ειδύλλιο που κρατήθηκε μυστικό πάνω από 40 χρόνια. 

«Δεν είχαμε δώσει δικαιώματα και ούτε θέλαμε να μιλήσουμε για τον δεσμό μας», αναφέρει ο γνωστός σκηνοθέτης, ο οποίος αποκαλύπτει όσα έζησε με τη Μαριάννα Τόλη, από το 1976 ως το 1978. «Με τη Μαριάννα γνωριστήκαμε λίγο πριν από την έναρξη των εκπομπών της τότε ΥΕΝΕΔ, με τίτλο “Μουσικές μεταμφιέσεις”. Με τον καιρό δέσαμε και γίναμε ζευγάρι. Ερωτευτήκαμε. Την εκπομπή αυτή τη σκηνοθετούσα εγώ. Είχαμε τεράστια επιτυχία. Η Μαριάννα τραγουδούσε και έπαιζε. Παράλληλα, θυμάμαι έπαιζε και στο μιούζικαλ “Αννυ” σε παραγωγή της Αλίκης Βουγιουκλάκη, ενώ την ίδια περίοδο που ήμασταν ζευγάρι πήγε και στη Eurovision με το “Μάθημα Σολφέζ”».

Η αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου, έπειτα από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο. Στο τελευταίο αντίο στο Α΄ Νεκροταφείο όλοι είχαν να πουν μια καλή κουβέντα για την «αέρινη παρουσία» της. 

Ο Μεγακλής Βιντιάδης δεν πήγε στην κηδεία της και εξηγεί τον λόγο: «Ηξερα εδώ και μήνες ότι ήταν πολύ άσχημα και πάλευε με το “θηρίο”. Τη Μαριάννα τη λάτρευα, αλλά δεν θα μπορούσα να πάω στην κηδεία της. Από τότε που πέθανε η μητέρα μου και έζησα τον απόλυτο πόνο, δεν παρευρίσκομαι σε καμιά κηδεία, λόγω υπέρτασης και άλλων προβλημάτων που παρουσιάζω. Θέλω τους ανθρώπους που λατρεύω να τους θυμάμαι όπως ήταν ζωντανοί. Και τη Μαριάννα την αγάπησα πολύ, γιατί είχε ψυχή μικρού παιδιού», αναφέρει σχεδόν κλαίγοντας.

έρωταςΜαριάννα Τόλη