Lifestyle|08.01.2021 14:55

Διαζύγιο Kardashian: Πανικός με τις φήμες ότι ο Kanye West έχει σχέση με τον Jeffree Star

Newsroom

Όπως ήταν αναμενόμενο, το διαζύγιο Kanye West και Kim Kardashian έχει αρχίσει να απασχολεί τα ξένα media με πληροφορίες να διαρρέουν για τη σχέση του λαμπερού και πάμπλουτου ζευγαριού, ενώ δεν λείπουν και αναφορές σε πιθανές «αταξίες» του Kanye West στο πλαίσιο του συζυγικού βίου με την πασίγνωστη τηλεπερσόνα. Ένα από τα ονόματα που φημολογείται ότι έπαιξε ρόλο στον χωρισμό είναι ο makeup artist Jeffree Star.

Φήμες κυκλοφόρησαν ότι ο επιχειρηματίας, make up artist, YouTuber και τραγουδιστής Jeffree Star με τους σχεδόν 17 εκατομμύρια συνδρομητές είναι η «πέτρα του σκανδάλου» στο διαζύγιο του Kanye West με την Kim Kardashian. To 2018, o Star κέρδισε περίπου 18 εκατομμύρια δολάρια μόνο από το YouTube και σύμφωνα με το Forbes, ήταν ο πέμπτος καλύτερα «αμοιβόμενος» από τη διάσημη πλατφόρμα με βίντεο. Λάτρης των τατουάζ, των σκυλιών και του εκκεντρικού ντυσίματος ο Jeffree Star ξεκίνησε να χρησιμοποιεί το MySpace και η δημοτικότητά του απογειώθηκε με το YouTube!

Ο 35χρονος makeup artist δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο YouTube ένα βίντεο, με τίτλο «Αναφορικά με την κατάσταση με τον Κάνιε», όπου αρνήθηκε οποιαδήποτε ρομαντική σχέση με τον 43χρονο ράπερ. «Δεν έχω ιδέα τι έχει γίνει [...] Εγώ και ο Κάνιε δεν έχουμε βγει ποτέ μαζί έξω, και όλο αυτό το πράγμα είναι πολύ αστείο. Καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι γελούν με αυτό. Σε ένα παλιό μου τραγούδι από το 2009 που λέγεται B@@@ Please, σε μια γραμμή μιλάω για τον Κάνιε. Αλλά αναφέρω άλλες 50 περίπου διασημότητες». Ο Star ανέφερε ότι η φήμη ξεκίνησε από μία κοπέλα στο Tik-Tok που έκανε ένα σχετικό σχόλιο το οποίο έγινε viral. Πρόκειται για ψέμα και ο Jeffree Star διέψευσε τα πάντα!

Ο Jeffree Star, που έχει τη δική του εταιρία με είδη μακιγιάζ και έχει μετακομίσει στο Ουαϊόμινγκ, όπου έχει αγοράσει ράντσο και ο Κάνιε Γουέστ. «Είμαι εδώ στην όμορφη πόλη του Ουαϊόμινγκ» είπε σε βίντεο. «Με χιόνι στο φόντο, σήμερα θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ημέρα». 

Σύμφωνα με τη Daily Mail, West και Kardashian ζουν χωριστά εδώ και αρκετούς μήνες, ενώ η Page Six σημειώνει ότι «κρατούν χαμηλό προφίλ, αλλά ο γάμος τους έχει τελειώσει». Ο γνωστός ράπερ «έχει τελειώσει εντελώς με όλη την οικογένεια. Δεν θέλει να έχει σχέση με αυτούς». Παράλληλα, η 40χρονη τηλεπερσόνα έχει ήδη βγάλει τη βέρα της και έχει προσλάβει τη διάσημη δικηγόρο διαζυγίων Λόρα Βάσερ (Laura Wasser), της οποίας οι πελάτες περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τους Τζόνι Ντεπ και Αντζελίνα Τζολί

Κάνιε ΓουέστJeffree StarδιαζύγιοΚιμ Καρντάσιαν