Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: 15 εκατ. δολάρια για το σπίτι της στη Νέα Υόρκη
NewsroomΗ Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και ο Μάθιου Μπρόντερικ πώλησαν το αρχοντικό τους στο West Village της Νέας Υόρκης για 15 εκατομμύρια δολάρια.
Διαβάστε ακόμα: Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ
Σύμφωνα με τον ιστότοπο ακινήτων PropertyShark, το ζευγάρι αγόρασε το σπίτι για 2,995 εκατομμύρια δολάρια το 2000. Το σπίτι βρίσκεται στην οδό Charles Street, όχι μακριά από την πολυκατοικία που χρησιμοποιούσε ως κατοικία η Κάρι Μπράντσο, ο χαρακτήρας που υποδύθηκε η Πάρκερ στην τηλεοπτική σειρά «Sex and the City».
Το σπίτι κατασκευάστηκε γύρω στο 1905 και έχει μια βάση από καφέ πέτρες. Το 2016, το ζευγάρι απέκτησε ακόμα δύο σπίτια στην κοντινή West 11th Street έναντι 34,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού δεν έγινε γνωστός καθώς η αγορά έγινε μέσω εταιρείας περιορισμένης ευθύνης.
- Απόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του Παναγόπουλου
- Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για τα δωρεάν φάρμακα της παχυσαρκίας - Τι προβλέπει το ΦΕΚ
- Τραμπ στο Politico: Η Ουκρανία να πάει σε εκλογές - Η Μόσχα σε ισχυρότερη διαπραγματευτική θέση
- Η Μίνα Αρναούτη δηλώνει απογοήτευση για την αποζημίωση - «Τα λεφτά που ορίστηκαν τα χρωστάω ήδη»